Miss România schimbă Bucureștiul pentru Timișoara: „Trebuie să mă ocup și de viitorul meu”

Miss România schimbă Bucureștiul pentru Timișoara: Trebuie să mă ocup și de viitorul meu”
Foto: Facebook/Ioana Filimon.

Fotomodelul care în 2016 a câștigat titlul de Miss România, Ioana Filimon (32 de ani), a decis, asemeni multor oameni din televiziune sau showbiz, să renunțe la viața din București.

Conform Cancan.ro, după ce s-a remarcat în show-urile de televiziune, frumoasa șatenă a decis să lase showbiz-ul și s-a angajat la aeroportul din Timișoara, salonul VIP, urmând să se ocupe cu plecările externe.

Nu vrea să mai audă de București

Astfel, după ce a câștigat audiența cu lipsa sa de inhibiții la emisiuni precum „Bravo, ai stil!”, “Ferma vedetelor” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, simpatica Ioana nici nu vrea să mai audă de stresul reflectoarelor:

„La București nu mai vreau să mă întorc! Vreau să mă retrag din lumina reflectoarelor. Dau viața de Capitală pe Timișoara, gata! Nu știu dacă e vorba neapărat de vârstă, dar acum e mai bine pentru mine să-mi văd de treburile mele. Mi-am făcut damblaua cu Bucureștiul, am stat acolo, am tot făcut chestii, acum trebuie să mă ocup și de mine și de viitorul meu”, a declarat Ioana Filimon, pentru publicația mondenă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`