Misha dezvăluie adevărul despre relația cu Connect-R. „Nu mai locuim împreună”

Misha dezvăluie adevărul despre relația cu Connect-R. „Nu mai locuim împreună”
Sursa foto: Facebook

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu șase ani, însă au continuat să rămână în relații bune de dragul fiicei lor, Maya. Recent, zvonurile că ar fi din nou împreună au fost alimentate de imaginile postate de Connect-R pe rețelele de socializare, în care apăreau Misha și fiica lor. Cu toate acestea, Misha a clarificat situația actuală.

Relația dintre cei doi după divorț

Chiar dacă artistul și fosta sa soție au mărturisit de multe ori că au rămas prieteni buni după despărțire, au existat momente care i-au făcut pe fani să se gândească la o posibilă împăcare. Connect-R a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apar Misha și fiica lor. „Şi m-am îndrăgostit de tine…/De tine, de tine, de tine/Şi m-am îndrăgostit de tine…/De tine, de tine, de tine”, este melodia postată de cântăreț la imaginile cu cele două.

Misha a clarificat situația dintre ea și fostul soț la scurt timp. Artista a precizat că nu mai există șanse de împăcare, ba mai mult, a declarat că ea și Connect-R nu mai locuiesc împreună, conform libertatea.ro. 

„Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!”, a scris Misha pe contul său de Instagram.

Ce a declarat Connect-R despre familia sa

Într-un episod recent al podcastului lui Mihai Bobonete, Connect-R a vorbit cu drag despre părinții săi.

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din La vita è bella. (…)”

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, declara artistul, conform Click.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`