Mihai Trăistariu susține că a găsit piesa perfectă pentru Eurovision. Nu știe încă pentru ce țară va concura, dar știe pentru care și-ar dori să o facă

Mihai Trăistariu susține că a găsit piesa perfectă pentru Eurovision. Nu știe încă pentru ce țară va concura, dar știe pentru care și-ar dori să o facă
Sursa foto: Mihai Trăistariu / Facebook

Mihai Trăistariu luptă și anul acesta pentru a-și îndeplini visul, acela de a câștiga Eurovisionul. Solistul constănțean susține că a găsit piesa perfectă, care îi va aduce marele trofeu, dar că urmează să decidă pentru care țară să concureze.

De-a lungul timpului, Mihai Trăistariu a încercat să câștige Eurovisionul, cu multiple piese muzicale. Însă, niciuna dintre ele nu i-a adus un loc mai sus în clasament, decât „Tornero”. Piesa ulterior devenită hit, l-a poziționat pe Mihai Trăistariu pe locul 4, în 2006, la Atena.

Artistul susține că a găsit piesa perfectă, încă de anul trecut, însă a ratat înscrierea în competiție, așteptând ca România să decidă dacă va mai participa sau nu. După ce, acum 2 ani, România a obținut 0 puncte, s-a luat decizia de a nu mai participa la Eurovision, potrivit Click.

Mihai Trăistariu nu mai vrea să piardă un alt an

Așa se face că, Mihai Trăistariu a mai așteptat un an pentru a înscrie piesa perfectă, cea în care solistul are încredere că îi va aduce premiul mult dorit. Solistul a declarat că anul acesta va participa cu siguranță la Eurovision, cu piesa pe care a pregătit-o de anul trecut, însă, deocamdată nu este sigur pentru ce țară va performa.

„Este vorba despre o piesă de anul trecut! Aveam o piesă de la niște compozitori din Finlanda, era de la producătorii de la Vocea Finlandei.

Ei mi-au scris-o de anul trecut și cum România nu a mai ținut eu am rămas cu piesa în sertar.

Practic e aceeași melodie și mă gândeam s-o înscriu anul acesta. Dar, aștept puțin până în noiembrie pentru că au apărut niște zvonuri pe grupurile de Eurovision că la TVR se va face totuși o ședință undeva prin luna noiembrie.

Și atunci s-ar putea să se țină la noi. Ar fi culmea! Dacă se țin preselecțiile în România, normal că particip la noi. Sunt dispus să aștept până în noiembrie.

Dacă nu, atunci trebuie să văd ce țări mai permit și s-o înscriem în altă parte. Nu mai facem ca anul trecut că am ratat un an”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit Click.

„Și acum mai primesc câte 100 de euro, la ceva vreme”. Câți bani a generat piesa „Tornero”

Un succes internațional, piesa a generat din difuzări, peste un milion de euro. Deși banii au fost împărțiți cu textierii, compozitorul și cu cei de la casa de producție, solistul a rămas cu o sumă suficient de mare pentru a o putea reinvesti.

„Se spune că un artist trăiește toată viața dintr-un hit major, dar nu e adevărat, nu e chiar așa. Atunci, am primit peste un milion de euro din difuzarea ”Tornero”, pentru că a depășit granițele țării, a fost difuzată în 30 de țări. Banii s-au împărțit la întreaga echipă. A fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța, aveam 64 de taxiuri. Și acum mai primesc câte 100 de euro, la ceva vreme. Bineînțeles, nu mai sunt sumele de acum 18 ani, dar să te trezești cu bani veniți din nimic este foarte bine”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit Playtech.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:00 - Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)
18:58 - Rețeta pentru murături perfecte, lăsată de Radu Anton Roman. De ce recomanda acesta ca borcanele să fie puse pe lame de cuțite
18:50 - Virgil Guran: Când a fost Nicole Ciucă premier, întotdeauna când s-au luat măsuri în alianță, s-a discutat cu partenerii noștri. De când a venit Ciolacu, nu mai există acest dialog. De aici pornesc multe lucruri (VIDEO)
18:33 - Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit
18:26 - Sergiu Bîlcea: Ruptura dintre PNL și PSD este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare. După învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta (VIDEO)
18:03 - „Am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele”. Mesajul transmis de Radu Vâlcan, de pe patul de spital
17:57 - „Urâm România”. Jucătoare de teqball din Ungaria, sancționată sever după ce l-a făcut praf pe arbitrul român de la turneul de Cupă Mondială din Budapesta (VIDEO)
17:45 - Horațiu Cosma: Păcăleala anului de la Grindeanu – avem doar 36 km noi de drumuri rapide din cei 170 promiși
17:31 - Oligarhul rus Hodorkovski care îl acuza pe Mircea Geoană, audiat de procurorii polonezi
17:30 - Bogdan Matei, despre neînțelegerile din coaliția de guvernare: Din mesajul colegilor noștri de la PNL, eu înțeleg în felul următor, “nu mai vreau, dar mai stau”. Lucrurile sunt foarte clare (VIDEO)