Mihai Mitoșeru, operat de urgență. Prezentatorul TV s-a aflat la un pas de moarte

Mihai Mitoșeru, operat de urgență. Prezentatorul TV s-a aflat la un pas de moarte

Mihai Mitoșeru a mers la spital pentru un simplu consult, însă nu mică i-a fost mirarea atunci când medicii au hotărât că trebuie operat de urgență. Prezentatorul TV mersese la spital pentru un control de varice, însă medicii i-au spus că se află la un pas de deces.

Mihai Mitoșeru, operat de urgență

Mihai Mitoșeru a fost băgat de urgență în sala de operație. Prezentatorul TV a mers la spital pentru un simplu control de varice, însă lucururile s-au dovedit a fi mai grave decât de aștepta, conform spynews.ro.

Medicii i-au spus că prezintă un rist ridicat de deces, așa că au decis să-l opereze de urgență. Potrivit sursei citate mai sus, operația s-ar afla în curs de desfășurare.

Mai mult de atât, Mihai Mitoșeru cunoaște foarte bine aceste probleme prin care trece acum, deoarece și tatăl fostei sale soții a suferit de boala a varicelor și aceasta a fost și cauza care i-a determinat decesul.

Divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi

După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au decis ca drumurile lor să se despartă, din diverse motive.

Motivul pentru care cei doi au luat această decizie a fost rutina, iar Mihai Mitoșeru a fost nemulțumit de faptul că își doreau lucruri diferite, dar a recunoscut și că și el s-a oprit să mai lupte pentru iubirea lor. Totuși, înainte de a semna actele de divorț, prezentatorul TV a povestit că a mai încercat să se împace cu soția sa.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta! Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit”, a spus vedeta Kanal D, cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii „Teo Show”, acum mai mult timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`