Mesajul pe care Lidia Buble l-a postat pe Instagram, după nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan: „Nu plâng”

Mesajul pe care Lidia Buble l-a postat pe Instagram, după nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan: „Nu plâng”
Sursa Foto: Instagram/ @lidiabuble

Lidia Buble, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a publicat o fotografie pe Instagram la ceva timp după ce fostul ei partener de viață, Răzvan Simion, s-a căsătorit cu Daliana Răducan.

Lidia Buble, mesaj neașteptat după nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Chiar dacă la începutul lunii mai Lidia Buble a vorbit despre relația cu Horațiu Nicolau, la scurt timp după nunta fostului ei partener de viață Răzvan Simion cu Daliana Răducan, cântăreața a publicat o imagine pe InstaStory alături de un mesaj: „Nu plâng”.

Mesajul pe care l-a publicat Lidia Buble pe Instagram nu pare să facă referire la nunta lui Răzvan Simion, ci este o reacție la un colaj pe care l-a făcut sora ei. Fiind emoționată, cântăreața a distribuit și ea imaginea pe rețelele de socializare, adăugând mesajul menționat anterior, potrivit cancan.

Ce spune cântăreața despre relația pe care o are cu Horațiu Nicolau

De aproximativ trei ani, Lidia Buble trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Horațiu Nicolau. Chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi este de peste 30 de ani, acest aspect nu este un impediment pentru cei doi.

„Sunt trei lucruri de care eu țin cont foarte mult atunci când vine vorba de o relație. Trebuie să existe respect, comunicare și, cel mai important, iubire necondiționată. Iubirea este cheia tuturor problemelor”, a spus Lidia Buble, când a fost întrebată care este calitatea pe care o apreciază cel mai mult la partenerul de viața.

„Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic”, a adăugat ea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`