Mesajul îngrijorător transmis de Ion Haiduc despre starea de sănătate a Adrianei Trandafir. „Nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii…”

Mesajul îngrijorător transmis de Ion Haiduc despre starea de sănătate a Adrianei Trandafir. „Nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii...”
sursa foto: apropotv.ro

S-a aflat că și Adriana Trandafir a fost infectată cu noul coronavorus după ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Cu această ocazia, actorul Ion Haiduc a transmis un mesaj pe contul său de Facebook referitor la starea de sănătate a colegei sale de breaslă. Cu acest prilej, actorul din serialul „Vlad” le-a transmis un mesaj celor care nu cred în existența virusului.

Mesajul transmis de Ion Haiduc după ce Adriana Trandafir a fost diagnosticată cu noul coronavirus

Prin postarea de pe pagina personală de Facebook, Ion Haiduc pare că nu dă vești bune în ceea ce privește starea de sănătate a actriței. Tot pe această cale a vrut să le transmită un mesaj celor care nu cred că noul coronavirus ar exista și care au impresia că totul este o înscenare.

Actorul din serialul „Vlad” și-a sunat prietena și colega de breaslă și a aflat că se află internată la Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balş”. După ce s-a pus la curent cu starea de sănătate a Adrianei Trandafir, actorul a publicate câteva cuvinte pe Facebook, care i-au îngrijorat pe prietenii vedetei.

„În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul `Matei Balş` şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc” este mesajul scris de actorul Ion Haiduc pe contul său personal de Facebook.

Mesajul îngrijorător transmis de Ion Haiduc despre starea de sănătate a Adrianei Trandafir

Filmările la emisiunea „Te cunoscu de undeva” au fost suspendate

Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care anunță suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!”.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

Marcel Pavel a fost la un pas de moarte, după ce s-a infectat cu COVID-19

Cântărețul a povestit, duminică, în cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea “Sinteza Zilei” că în ultimele 3 zile starea lui s-a deteriorat și s-a simțit extrem de rău.

„Am avut trei nopți îngrozitoare. Am fost cu un picior în groapă. Am avut stări groaznice nu ma putut să respir, senzație de vomă amețeli, energie stoarsă, efectiv nici un fel de putere nu mai aveam. Acum sunt ceva mai bine. Tensiune foarte mare, oscilantă, de la 16/9 la 11/9 și aș mai departe, dar m-am stabilizat și mi-am revenit. A fost foarte, foarte greu.Vă rog să mă iertați că spun asta, cu secreții de culoare foarte foarte închisă și sângerii. Am poze, dar nu vreau să le dau că sunt foarte urâte. Eu nu am vrut să dau nici măcar rezultatele mele pentru că sunt documente care sunt ale mele personale nu sunt obligat să fac asta, dar când am văzut câtă tevatură, răutate, a trebuit să accept și să cer și aprobarea conducerii spitalului…”, a spus cântărețul de pe patul de spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`