Mesajul emoționant transmis de Emilia Bendeac cu ocazia aniversării fiului ei: „Aveam 20 de ani și eram foarte tânără”

Mesajul emoționant transmis de Emilia Bendeac cu ocazia aniversării fiului ei: „Aveam 20 de ani și eram foarte tânără”
Foto: Facebook / Emilia Bendeac

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai consacrați actori români. Cu o carieră culminantă în lumea actoriei, artistul își celebrează astăzi ziua de naștere. Acest eveniment important nu putea fi trecut cu vederea chiar de către cea care i-a dat viață, Emilia Bendeac.

Mama actorului s-a  numărat printre primele persoane care i-au transmis un gând plin de emoție acestuia.

Emilia Bendeac și-a amintit omentul în care a aflat că este însărcinată

În cadrul unei postări pe Facebook, mama lui Mihai Bendeac și-a amintit momentul în care doctorul a anunțat-o că va aduce pe lume primul ei copil, actorul de astăzi, Mihai Bendeac. Mesajul transmis în social media a fost unul înduioșător.

Emilia Bendeac a împărtășit cu internauții amintirea momentului în care medicul a anunțat-o că este însărcinată. Se întâmpla pe vremea când avea doar 20 de ani, iar modul în care acesta i-a dat vestea a fost unul aparte, care nu i se va șterge din memorie niciodată.

Mesajul emoționant transmis de Emilia Bendeac

Este ziua lui. Poza aceasta spune multe despre noi doi, pentru că a fost așa:
-Emilia, ești însărcinată, o să creșteți împreună!
Au fost cuvintele medicului de atunci, așa a simțit el să îmi spună vestea, pentru că aveam 20 de ani și eram foarte tânără.
De atunci, se pare că tot creștem împreună, prin iubire, experiente și prin toate sentimentele care ne încearcă zi de zi.
Să trăiești sănătos, Mihai Bendeac. Te iubește muca. La mulți ani!”, a fost mesajul mamei actorului, însoțit de o fotografie cu cei doi, pe Facebook, scrie Cancan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:06 - Vladimir Putin amenință cu armele nucleare și redefinește ce înseamnă pentru Rusia o agresiune a Occidentului
23:01 - Cappadocia la doar câțiva kilometri de București. Zborul cu balonul care cucerește România
23:01 - Un cetățean bulgar a sunat la 112 și a reclamat furtul a peste 20 de tone de cafea în Caraș-Severin. Ce s-a întâmplat după patru luni
22:26 - Un taximetrist aflat sub influența băuturilor alcoolice a produs dezastru pe străzile din Capitală. A produs 3 accidente și a lovit 7 mașini
22:23 - Klaus Iohannis critică autoritățile în urma inundațiilor din Moldova: „Mulţi n-au avut nicio avertizare. Au aflat de la vecini că vine apa”
22:02 - Elevii și studenții vor beneficia de transport gratuit cu metroul. Metrorex a anunțat ce trebuie să facă beneficiarii până în 2025
21:53 - Cum ajută „Ora cu și pentru animale” la formarea copiilor. Ce presupune noul opțional propus de școlile din Ilfov
21:50 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre posibila candidatură la Senat a lui Iohannis: „Toată problema a început de la PSD care una a spus în spatele ușilor închise, alta a făcut în realitate”
21:49 - Cristina Prună, după declarația președintelui României, cu privire la candidatura la Senat: Dacă ne uităm la Iohannis, parcă ne aducem aminte de Liviu Dragnea, cu OUG 13. Totuși, mai există și acea portiță, la AEP (VIDEO)
21:40 - Un pui de pinguin imperial a devenit o vedetă pe rețelele sociale. Cum a ajuns așa faimos