Mesaje de adio de la Șatra Benz și Adda după moartea lui Nosfe

Mesaje de adio de la Șatra Benz și Adda după moartea lui Nosfe
Foto: facebook Satra Benz

De la zi la zi, crește numărul celor care cad secerați, mult prea devreme, din cauza unor infarcturi sau a unor cauze necunoscute. Ultima veste care a îndoliat scena muzicii românești se referă la Darius Vlad Crețan, cunoscut ca Nosfe de la Șatra Benz, care a murit la doar 37 de ani.

Nosfe a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi autohtoni și a avut colaborări cu nume cunoscute din muzica românescă precum Adda, Ruby, Shift, Connect-R, Loredana Groza, Theo Rose și mulți alții. De la aflarea veștii, colegii de breaslă aduc tot felul de omagii celui care a încântat lumea cu muzica lui.

Mesajul colegilor de la Șatra Benz

Anunțul a fost postat de trupă pe contul oficial de Facebook.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, este mesajul celor de la Șatra Benz.

Adda, versuri la despărțirea de Nosfe

La fel ca toți ceilalți artiști, Adda, a fost șocată la aflarea veștii. Afectată de moartea prematură a rapperului, a scris versuri despre viața artiștilor în România, cu suișurile și coborâșurile ei, ca o zbatere continuă:

”În România…

Muzica te înalță

Dar ea te și ucide

Chiar dacă-i loc de toți

Nu-i loc și pentru tine

Și tragi și tragi

Cum poți mai bine

În primul rând să urci

Și-apoi…

Să te poți menține…

Alegi inconștient

O formă de tortură

Că unii te iubesc

Dar alții te înjură

Din suferința arta

Care nu-i pentru toți

Ca cei de la ”verdicte”

Sunt doar niște roboți

Și tragi și tragi

Cum poți mai bine

Sperând, dacă nu azi

Poate o să fie mâine

Dar mâine oare vine?!”, sunt versurile scrise de Adda în memoria lui Nosfe.

Cauza decesului… infarct

Pentru efectuarea necropsiei, autoritățile au anunțat că trupul neînsuflețit al lui Nosfe a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat.

Șatra B.E.N.Z a anunțat pe InstaStory că rapperul s-a stins din viață din cauza unui infarct pe care l-ar fi suferit după concert.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`