Membrii regali activi trebuie să respecte o regulă foarte strictă. Despre ce este vorba

Membrii regali activi trebuie să respecte o regulă foarte strictă. Despre ce este vorba
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 073074 06/05/2023

Prințesa Anne a dezvăluit o regulă strictă pe care toți membrii familiei regale trebuie să o respecte în angajamentele lor publice.

Ce regulă trebuie să respecte membrii regali activi

Mai exact, toți membrii regali britanici, fără excepție, ar trebui să fie „drăguți, strălucitori și veseli” atunci când se întâlnesc cu membrii publicului din Marea Britanie și din străinătate.

Vorbind anterior în documentarul Princess Anne: Her Working Life din 1981, fiica răposatei Regine Elisabeta, ajunsă la 74 de ani, a discutat despre comportamentul corect regal care este așteptat în vizitele oficiale, scrie Okmagazine.

Anne, care este de obicei însoțită de soțul ei, Sir Timothy Laurence, a spus: „În angajamentele oficiale, este nevoie și de un însoțitor.”

Ce regulă a impus familia regală din Marea Britanie

Totodată, familia regală din Marea Britanie a impus o regulă destul de strictă pentru membrii mai tineri care sosesc la Castelul Balmoral pentru evenimentele de familie.

Una dintre regulile foarte importante de la Castelul Balmoral este legată de fotografiile făcute la evenimentele de familie și postarea lor în spațiul public.

De aceea, telefoanele mobile sunt strict interzise la evenimentele de familie, regulă care se îndreaptă mai degrabă către cei tineri. Este interzisă postarea fotografiilor de la aceste întâlniri pe rețelele de socializare. Înainte ca un membru al familiei regale să posteze pe rețelele de socializare, fotografiile și postările sunt discutate și moderate, apoi aprobate de echipa de comunicare. Fiecare membru trebuie să posteze un anumit tip de imagini, de mesaje sau anunțuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`