Membrii Coldplay, „extrem de afectați” după ce manelistul Babasha a fost huiduit la concertul lor. Regizorul Tudor Giurgiu: Chris Martin era vizibil cătrănit (VIDEO)

Membrii Coldplay, „extrem de afectați” după ce manelistul Babasha a fost huiduit la concertul lor. Regizorul Tudor Giurgiu: Chris Martin era vizibil cătrănit (VIDEO)
Foto: Hepta - Abaca Press / Abaca Press

Membrii Coldplay, inclusiv solistul Chris Martin, au fost afectați de faptul că invitatul lor special, manelistul Babasha, a fost huiduit la concertul lor de miercuri, din Capitală. Teoretic, conform planurilor inițiale, un moment similar ar trebui să aibă loc și la concertul lor de joi. Practic, după huiduielile primite, nu se știe ce se va mai întâmpla.

Membrii Coldplay, supărați că Babasha a fost huiduit

„Aseară, la primul concert, Chris și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat de Chris Martin pe scenă, și care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă. Ei au continuat profi concertul, dar au fost afectați. După, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut”, a explicat unul dintre oamenii din echipa de organizare, sub condiția anonimatului, pentru HotNews.

Faptul că solistul a fost afectat s-a văzut chiar de pe scenă, imediat după momentul stânjenitor, căci n-a mai dialogat la fel de mult cu publicul. După spectacol, ajunși la hotel, trupa, echipa și mai mulți artiști români invitați au dezbătut și au încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat. Prezent a fost și Babasha.

„Am fost acolo, dar nu am vorbit cu Chris Martin. Însă l-am văzut vizibil cătrănit. Sigur, era și obosit, era un mix, dar era cătrănit”, a spus regizorul Tudor Giurgiu, unul dintre cei prezenți și la concert și la întâlnirea de la hotel, potrivit HotNews.

„Mi s-a părut hiper exagerat ce s-a întâmplat. Una e să nu-ți placă muzica, chiar să fluieri, OK. Altceva e să strigi: ”Dă-te jos, ți…”, cum mi s-a povestit că s-a strigat, chiar de lângă scenă”, a mai spus regizorul.

Și alte persoane aflate în public au relatat că unii i-au strigat manelistului fraze rasiste și i-au spus să coboare de pe scenă.

Ce a urmărit Coldplay cu momentul Babasha

O altă informație dinspre organizatorii români, obținută de HotNews, e aceea că „Chris Martin a fost informat înainte de concert că există riscul unei reacții ostile, dar a rămas ferm, spunând că, pentru Coldplay, turneu semnifică exact asta: sprijinul pentru minorități, pentru cei fără de putere”.

Coldplay și-a propus ca în acest turneu să promoveze toleranța, protejarea comunităților defavorizate și a planetei. O parte a încasărilor din bilete merg în favoarea minorităților care au nevoie de sprijin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi