Meghan Markles e diperată ca ea și Prințul Harry să fie din nou acceptați de Kate Middleton și Prințul William în familia regală: I-ar face bine brandului

Meghan Markles e diperată ca ea și Prințul Harry să fie din nou acceptați de  Kate Middleton și Prințul William în familia regală: I-ar face bine brandului

Cu zvonurile care spun că revenirea lui Kate Middleton la viața publică este iminentă, mai multe surse spun că Meghan Markle speră să reconstruiască relația cu cumnata ei. Kate a fost în afara reflectoarelor de șase luni în timp ce luptă cu problemele ei de sănătate, dar oamenii din interior spun acum că revenirea lui Kate Middleton în centrul atenției este iminentă.

Harry și Meghan ar face orice ca să fie acceptați în viața familiei regale

Closer a scris anterior despre modul în care cumnatul lui Kate, Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au contactat-o ​​pentru a-i oferi urări de sănătate după anunțul luptei ei împotriva cancerului din martie.

Prințesa de Wales și soțul ei, Prințul William, se spune că aproape că nu mai au „niciun contact” cu Harry și Meghan, după plecarea lor din Marea Britanie în 2020 și după afirmațiile ulterioare denigratoare pe care le-au făcut despre familia regală.

Dar acum o sursă a declarat că Harry și Meghan – care locuiesc în Montecito, California – au contactat-o ​​pe Kate înainte de a reveni la viața publică:
„Au contactat-o împreună pentru a-i trimite urări de sănătate, dar încă nu sunt atât de împăcați cu Kate încât aceasta să le răspundă. Asta nu i-a împiedicat să încerce să o conecteze și să facă ceea ce consideră ei drept lucrul potrivit. Când Kate revine de tot la viața publică, speranța lor este într-un armistițiu cu ea și William, precum și cu regele.”

A devenit clar că încă mai există supărare între Sussex și restul familiei regale, atunci când nici regele Charles, nici William nu și-au făcut timp să-l vadă pe Harry când a vizitat Marea Britanie luna trecută, un purtător de cuvânt confirmând că regele – care primește și tratament pentru cancer – avea un „program plin” și nu și-a putut încadra fiul în programul său încărcat.

Dar, Meghan – care și-a dezvăluit recent noul său brand de stil de viață, American Riviera Orchard – consideră că acum este momentul potrivit pentru a repara fracturile din relația lor.

Meghan pacificatoarea, în numele borcanelor cu gem

„Meghan este disperată să devină pacificatoarea și să pună capăt acestei cearte dintre ei – să arate ca un fel de salvator regal pentru că asta i-ar face foarte mult bine imaginii sale publice.

Meghan a spus clar că nu i-ar plăcea nimic mai mult decât să treacă peste toate prostiile și să găsească o cale spre împăcare de dragul tuturor. Ea este pregătită și dispusă să lase deoparte furia și amărăciunea.

Desigur, nu depinde de ea și de Harry, tot ce pot face este să continue să întindă mâna și să ofere ramuri de măslin. Meghan speră că sentimentele ei sunt comunicate lui Kate prin intermediul prietenilor lor comuni. Fără îndoială că a face pace cu William și Kate ar fi o ușurare uriașă pentru Meghan la multe niveluri, nu în ultimul rând pentru că i-ar îmbunătăți reputația și noul brand.”

De când au părăsit viața regală, Meghan și Harry au semnat un acord de mai multe milioane de lire sterline cu platforma audio Spotify, care s-a încheiat anul trecut după doar o serie de podcast-ul lui Meghan, Archetypes. De asemenea, au încheiat un acord cu Netflix, două documentare fiind lansate și rapoarte despre un altul în lucru.

La începutul acestui an, Meghan și-a lansat brandul de stil de viață, American Riviera Orchard. Primul produs a fost dulceața de căpșuni, borcane pe care le-a trimis la 50 de prieteni.

În timp ce prietene precum Melissa McCarthy și Mindy Kaling au promovat articolul, alți destinatari, inclusiv fosta prietenă Oprah Winfrey și Gwyneth Paltrow, au rămas tăcute pe rețelele de socializare.

Și, având în vedere că popularitatea ducesei scade acum în SUA, precum și în Marea Britanie, sursa adaugă că Meghan speră că o reconciliere cu Kate ar putea ajuta la creșterea imaginii ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”