Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio după opt ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi și cum a început povestea de iubire

Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio după opt ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi și cum a început povestea de iubire
Foto: Instagram

După o relație de opt ani, Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio și au decis să meargă pe căi separate. Deși încă cei doi nu au confirmat oficial despărțirea, Mario deja și-a șters toate pozele de pe rețelele sociale cu fosta sa iubită, iar fiica Andreei Esca a plecat la Paris.

Cum s-au cunoscut cei doi

Deși majoritatea fanilor se așteptau mai degrabă la o nuntă decât la o despărțire, Mario Fresh și Alexia Eram au decis să pună capăt relației pe care o aveau de 8 ani, conform cancan.ro. 

Cei doi s-au cunoscut când aveau 15 ani, iar artistul a fost invitat să cânte la ziua de naștere a Alexiei, care era fana lui. După doi ani, cei doi s-au revăzut întâmplător în studioul de muzică a lui Alex Velea, atunci când s-au îndrăgostit și au decis să formeze un cuplu.

Alexia Eram vorbise la un moment dat despre căsătorie, eveniment la care visa cu ochii deschiși. „Am reușit să rămânem unul lângă altul, mai ales cu viețile noastre, cu oamenii care sunt în jurul nostru. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am putut rămâne unul lângă celălalt atâția ani, de la o vârstă atât de fragedă. Am 23 de ani, cred că suntem tineri, nu cred că trebuie să fim presați de acest lucru. Avem o relație foarte frumoasă și cred că atunci când o să fie timpul, o să fie timpul.

Ce fată nu se vede mireasă? Cred că atunci când o să se întâmple o să mă gândesc la toate detaliile, am foarte multe idei și probabil atunci când va fi să se întâmple, atunci o să mă gândesc mai mult”, spunea Alexia Eram pentru Spynews.

Mario Fresh: „Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor”

Cu un an în urmă, artistul recunoștea că au existat și alte pauze în relație, care i-au ajutat să reflecteze asupra viitorului lor împreună. Spre deosebire de decizia actuală de a șterge fotografiile cu Alexia de pe rețelele sociale, la acea vreme artistul obișnuia să critice foștii parteneri care își dădeau block, unfollow sau ștergeau pozele comune.

„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. Vara trecută am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta”, spunea Mario Fresh pentru Libertatea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`