Mario Fresh a declarat ce planuri are pentru vara aceasta. „Doamne, Ferească Dumnezeu ce urmează”

Mario Fresh a declarat ce planuri are pentru vara aceasta. „Doamne, Ferească Dumnezeu ce urmează”
Foto: Instagram

Mario Fresh a fost unul dintre artiștii care au urcat ieri pe scenă la concertul „Ziua lui Ștefan”, pe care Connect-R l-a susținut de ziua lui pe 9 iunie, la împlinirea celor 42 de ani. Artistul în vârstă de 24 de ani, a povestit în cadrul unui interviu pentru click care sunt prioritățile sale în prezent.

Care sunt planurile lui Mario Fresh în vara aceasta

Mario Fresh, prezent la concertul lui Connect-R, a vorbit despre planurile sale pentru vară și preferințele sale în materie de muncă și relaxare. Deși mulți ar alege o vacanță pentru a se relaxa, Mario preferă să fie ocupat cu concerte și proiecte muzicale. El a dezvăluit că o vacanță este posibilă doar în ianuarie 2025, potrivit click.ro. 

„Ce urmează? Doamne, Ferească Dumnezeu ce urmează că urmează să nu doarmă  Mario Fresh, cred  că fac eu „Vara nu dorm 2”! Multe, foarte multe concerte, prea multe pot să zic, și multe lansări,  multă muzică, clipuri de filmat, emisiuni, plecări, vacanțe, nu. Doar în ianuarie ne vom putea bucura de o vacanță pentru că până atunci nu mai reușim deloc”, a declarat tânărul artist pentru click.

Pentru Mario Fresh, vara va fi plină de concerte și lansări de piese noi. Artistul se pregătește pentru o serie de spectacole și filmări de videoclipuri. „Mie de la viață îmi place cel mai mult să muncesc! Nu îmi place să  fac altceva, nu îmi place să merg într-o vacanță mai mult decât la un concert. Îmi place să fac orice ține de munca mea”, a afirmat Mario.

Ce a declarat artistul în cadrul concertului aniversar

După ce a coborât de pe scena de la Arenele Romane, unde s-a ținut concertul susținut de Connect-R pentru ziua lui, Mario Fresh a fost întrebat despre ce îi urează artistului care a sărbătorit 42 de ani. „Îi doresc să facă multă muzică frumoasă de  aici înainte, să bucure la fel de tare și  frumos lumea și să fie sănătos.”

„E un vibe extraordinar, are o putere foarte mare și îți da un drive de a vrea să scoți ce e mai bine de la acel moment”, a răspuns Mario fiind întrebat cum e să cânte cu Connect-R pe scenă.

Mario Fresh a declarat că cel mai bun sfat pe care Connect-R i l-a dat a fost să rămână cu picioarele pe pământ. „Să rămân cu  picioarele pe pământ și să cred în muzica mea și în munca mea”, a afirmat artistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:16 - Lucian Lungoci (PSD), despre Mircea Geoană: Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, produs politic (VIDEO)
21:14 - Boris Johnson a găsit un microfon ascuns în baie după o întâlnire cu Benjamin Netanyahu, susține fostul premier britanic în noua sa carte
20:57 - Cât costă kilogramul de varză în piață. Murăturile sunt mai scumpe
20:53 - Adrian Cozma: PSD dăunează grav României și dăunează grav sănătății PNL. Noi avem un țel cu totul diferit față de ce are PSD-ul. Marcel Ciolacu nu face decât să-l copieze pe Dragnea (VIDEO)
20:48 - Radu Miruță: Singurul candidat cu un mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi. Geoană numai anti-PSD nu poate fi, Ciucă are mai multe poze cu PSD decât cu uniforma militară pe dumnealui (VIDEO)
20:36 - Diferența dintre carnea și ouăle din Ucraina față de cele din România. Prețul lor este mai mic
20:35 - Mihail Hodorkovski a șters postarea în care îl ataca pe Geoană
20:28 - Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut public totul. Ce interdicție i-a pus tatăl său: “Mi-a spus să nu mă …”
20:24 - Nicolae Ciucă: Românii vor avea grijă, cum au avut de fiecare dată în alegeri, să nu lase puterea într-un singur loc. Nu vrem să avem din nou PSD-ul la toate butoanele (VIDEO)
20:15 - Vlad Gherman s-a tuns la zero! Actorul urmează să ajungă pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție: „Fraților, am emoții …” (VIDEO)