Marinela Chelaru a fost externată din spital înainte de Paște / Actrița a mai primit un nou diagnostic din partea medicilor: „Am făcut toate investigațiile”

Marinela Chelaru a fost externată din spital înainte de Paște / Actrița a mai primit un nou diagnostic din partea medicilor: „Am făcut toate investigațiile”
Foto: Facebook

La sfârșitul lunii martie, Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital, după mai multe zile în care s-a simțit rău. De atunci, aceasta a rămas sub supravegherea medicilor, care i-au recomandat să facă schimbări majore în privința stilului de viață.

Pe lângă un regim alimentar echilibrat și slab în grăsimi, Marinelei Chelaru i s-a recomandat să stea departe de cafea, tutun și alcool.

Marinelei Chelaru a fost externată din spital

Marinela Chelaru a fost externată din spital, motiv pentru care a petrecut sărbătorile de Paște alături de ei dragi. Actrița recunoaște că nu a făcut prea multe pregătiri, din lipsă de timp, însă prietenii ei i-au sărit imediat în ajutor.

Actrița a suferit patru accidente vasculare cerebrale, iar recent a fost diagnosticată și cu gastrită. La recomandarea medicilor, aceasta a fost supusă mai multor controale și investigații medicale, iar acum starea de sănătate a acesteia s-a îmbunătățit considerabil.

„Am ajuns acasă, în sfârșit doamna doctor mi-a dat drumul și sunt fericită că am fost de Paște acasă. Mi s-a făcut rău, m-a luat salvarea, iar a doua zi am făcut 4 AVC-uri. Doctorilor le era teamă că am cheaguri de sânge la inimă și să nu se ducă la creier. Am făcut toate investigațiile. Se pare că sunt ok, am o mică gastrită pe care o aveam ceva de vreme”, a declarat Marinela Chelaru, potrivit viva.ro.

„Nu mi-a lipsit nimic de Paște”

Artista nu a avut suficient timp să facă pregătiri de Paște, însă Marinela Chelaru a fost vizitată de prietenii ei, care au venit încărcați cu bunătăți. Actrița este recunoascătoare că a putut petrece această sărbătoare în compania oamenilor dragi din viața ei și nu pe patul de spital, unde a stat aproximativ o lună.

„Prietenii mei care nu sunt puțini și au fost la mine la spital și m-au impresionat foarte tare. Și acum când am venit de la spital n-am avut timp să pregătesc cozonaci și mi-au adus de toate, inclusiv vecina mea. Nu mi-a lipsit nimic de Paște. Și niște colegi de facultate, prieteni buni, am avut oameni care mă iubesc și sunt lângă mine”, a mai declarat Marinela Chelaru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`