Margherita de la Clejani, prima apariție la o petrecere, după ce a fost atacată pe stradă. Vedeta a ieșit din casă, dar nu singură

Margherita de la Clejani, prima apariție la o petrecere, după ce a fost atacată pe stradă. Vedeta a ieșit din casă, dar nu singură
Foto: Instagram

Margherita de la Clejani a trecut peste incidentul neplăcut în care a fost înțepată cu o lamă în centrul Capitalei. Vedeta a fost atacată pe stradă, chiar în centrul Capitalei. După ce a fost externată, Margherita a vrut să uite momentele prin care a trecut și a mers la o petrecere împreună cu mama ei.

Margherita de la Clejani a fost victima unui atac în plină stradă. În urmă cu puțin timp, în timp ce se plimba prin centrul Capitalei, artista și o altă fată au fost agresate de un bărbat care se plimba cu trotineta. Margherita a fost înjunghiată în zona bustului cu o lamă.

Margherita de la Clejani, la primul eveniment după ce a fost atacată

Bruneta vrea să uite de momentul din cauza căruia a ajuns pe mâna medicilor și a preferat să iasă din casă împreună cu o persoană apropiată.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Endlesslove (@marcle_savoire)

Vedeta a mers la o petrecere însoțită de mama ei. Cele două au fost surprinse la masă, iar Viorica a avut grijă ca fiica ei să fie în siguranță, notează Fanatik.

Declarațiile vedetei, după ce a fost înjunghiată pe stradă

Cu mai mult de o săptămână în urmă, Margherita de la Clejani a trecut prin momente de spaimă. Vedeta se plimba liniștită pe străzile din București când un bărbat aflat pe motocicletă a înjunghiat-o. Ulterior, vedeta a fost transportată la spital.

„Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate”, a spus Margherita de la Clejani.

Într-o postare pe Instagram, Viorica de la Clejani a oferit mai multe detalii despre atacul asupra fiicei sale. Mai mult, a arătat chiar și obiectul scos din sânul fiicei sale.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul!”, a scris Viorica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`