Mara Bănică a concediat bona care avea grijă de fiica ei de 2 ani. Ce a dus la această decizie

Mara Bănică a concediat bona care avea grijă de fiica ei de 2 ani. Ce a dus la această decizie
Sursa foto: captură

Mara Bănică, în vârstă de 48 de ani și mamă a doi copii, a fost întotdeauna preocupată de binele și fericirea micuților ei. Cu toate acestea, după o analiză atentă a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din casa ei, vedeta a luat o hotărâre radicală: a decis să-și concedieze bona care avea grijă de fiica ei de doar 2 anișori.

Lipsa afecțiunii a fost factorul decisiv

Chiar dacă bonele angajate anterior erau competente din punct de vedere profesional, Mara Bănică a observat un aspect deranjant în comportamentul lor – lipsa afecțiunii și a legăturii emoționale cu micuța ei.

„Fetiței îi cresc două măsele, este cam mârâită. Este la creșă, am renunțat la bone, după ce am cunoscut vreo 7, 8 bone. Mi-a ajuns! Este greu de găsit un om cu care să te mulezi, să funcționezi. Eu am vrut româncă, iar 80% dintre ele au tratat pur și simplu ca pe un job, fără iubire. Eu am camere de supraveghere în toată casa și mi-am dat seama că nu există sentimente din partea lor, ci doar muncă. Am renunțat pentru că mi-am dat seama că așa cum te iubește familia, nu te iubește nimeni”, a declarat Mara Bănică, pentru playtech.ro.

Cine este Mara Bănică

Mara Bănică, cunoscută jurnalistă, este mama a doi copii – un băiat de 13 ani, numit Dima, și o fetiță de doar 2 ani, Donca Maria. În ultimii 5 ani, ea a reușit să țină în echilibru cariera și viața de familie. Mara și partenerul său de viață, tatăl fetiței sale, s-au căsătorit în 2021, preferând să își țină relația departe de lumina reflectoarelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)