Mâncarea care alungă problemele. Ce preparat recomandă nutriționistul Mihaela Bilic
Mihaela Bilic este unul dintre cei mai urmăriți nutriționiști din țară și oferă foarte multe sfaturi și rețete pe conturile ei de socializare. Aceasta vine în ajutorul fanilor cu o mâncare care alungă problemele.
Mâncarea secretă a Mihaelei Bilic
Mâncarea secretă a nutriționistului Mihaela Bilic este ideală pentru răceală, care, după spusele sale, „vindecă și sufletul”, conform Cancan.
Aceasta le recomandă urmăritorilor din comunitatea ei ca atunci când sunt foarte obosiți sau răciți să mănânce o masă caldă, iar supa de pui este alegerea perfectă. Ea a spus că erste dovedit științific faptul că acest fel de mâncare este o metodă tradițională de tratament eficientă împotriva răcelii.
„Cu supă trec toate”
„Supă de pui… și pentru suflet și pentru răceală. Există o carte care se numește “Supă de pui pentru suflet”. Pare că supa de pui ne hrănește sufletul, ne vindecă și ne bucură întreaga ființă . E un fel de “confort food”, ceva ce ne alină și ne răsfață, un remediu din străbuni care rămâne la fel de eficient și astăzi.
Ce facem când suntem răciți? Ne odihnim, consumă multe lichide și mâncăm supă de pui! S-a dovedit științific că această metodă tradițională de tratament este eficientă împotriva răcelii. Consumul unui bol cu supă poate micșora inflamația pulmonară prin scăderea activității globulelor albe ce au declanșat procesul inflamator.
În plus supa hidratează și încălzește corpul din interior. Puneți lângă ea și un ardei iute- conține capsaicină, o substanță care reduce secreția de lichide din nas, fluidifică mucusul din bronhii și decongestionează respirația.
Supa de pui nu este doar hrănitoare, este un preparat aparte, o licoare caldă și dulceagă care ne liniștește și ne încălzește. Să te hrănească cineva cu supă este o dovadă de grijă și de iubire. Când ești bolnav sau convalescent, primești supă de pui. Când ești bebeluș și trebuie să crești, tot supă primești . Ați răcit? Trece cu supă! Sunteți înfrigurați, înfometați, epuizați sau iritați? Cu supă trec toate!! Nu contează dacă e cu fidea, tăiței sau găluști, important este să fie cu steluțe aurii…de grăsime”, se arată în postarea făcută de Mihaela Bilic, pe contul ei de Facebook.