Mama Deliei are probleme de sănătate. Ce a pățit Gina Matache: „Sunt dureroase”

Mama Deliei are probleme de sănătate. Ce a pățit Gina Matache: „Sunt dureroase”
Foto Facebook

Gina Matache a hotărât să împărtășească publicului său problemele de sănătate cu care se confruntă. Mama Deliei a dezvăluit că suferă de dureri tot mai acute în zona coloanei vertebrale, o problemă care a evoluat în timp. Aceste inconveniente au debutat încă din copilărie, rememorează artista, ca urmare a implicării în sport de performanță în tinerețe.

Gina Matache a vorbit despre problemele de sănătate

„Am probleme cu coloana. În tinerețea mea, am făcut mult sport și proba mea de bază era săritura mea la înălțime și până să ajungi la concurs, trebuia să faci zilnic antrenamente, nu poți să faci din prima săritura perfectă. Imaginează-ți câte lovituri din alea am luat eu. Coloana este din loc în loc lovită, atunci nu mi-am dat seama. Mama îmi spunea pe atunci că o să ajung la bătrânețe să sufăr”, a declarat Gina Matache, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV, scrie Romaniatv.

Gina Matache a dezvăluit că durerile de spate pot fi insuportabile uneori, iar viața sa pe scenă devine tot mai grea. Cu toate acestea, Delia o încurajează să-și petreacă timpul liber în diverse locuri.

„Sunt eforturi mari, mă mai duc la sală, am făcut o singură dată injecții, dar mi s-a părut prea mult pentru mine și coloana mea. Sunt dureroase, foarte dureroase, am zis gata. Delia mă încurajează întotdeauna, Îmi zice să mă duc, să mă plimb, că îmi ia ea bilet. În ultima perioadă chiar i-am ascultat sfatul și mi-a prins bine, am ascultat-o și am plecat”, a continuat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`