Mădălina Ghenea trece plin clipe de coșmar. Vedeta a ajuns în instanță: „ Îmi provoca o stare gravă de anxietate și teamă”

Mădălina Ghenea trece plin clipe de coșmar. Vedeta a ajuns în instanță: „ Îmi provoca o stare gravă de anxietate și teamă”
Foto: Hepta - Abaca Press / Aurore Marechal

Actrița Mădălina Ghenea trece prin momente dificile, după ce a primit mai multe mesaje de amenințare și a fost nevoită să apeleze la justiție. Românca nu a fost singura amenințată, ci și familia și apropiații ei.

Amenințările au fost făcute de un necunoscut

Conform actriței, amenințările la adresa ei și a familiei au fost făcute de o persoană necunoscută. Aceasta i-ar fi trimis mai multe mesaje care au afectat-o și i-au provocat anxietate. În prezent, vedeta locuiește în Milano, iar procurorii au solicitat deschiderea unei anchete de cercetare în acest caz pentru a investiga situația, conform cancan.ro.

Nu este prima data când românca se confruntă cu o asemenea situație. Nu cu mult timp în urmă, Mădălina Ghenea a fost implicată într-un incident pe aeroport, unde actrița a fost abordată de un angajat al unei companii aeriene. Atât ea, cât și fiica ei au trecut prin momente dificile până când au ajuns autoritățile.

„Am câștigat zece premii importante anul acesta și aș vrea să le dedic pe toate oamenilor care luptă pentru dreptate. Anul acesta, câștig și această luptă pe care o duc de prea mult timp. Procurorul adjunct din Milano a solicitat judecătorului de cercetare preliminară a tribunalului din Milano începerea urmării penale pentru persoana care publică mesaje de amenințare pe pagina mea de Instagram în repetate rânduri. Trimite inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate și teamă”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Vedeta a luat legătura cu un avocat

Românca a decis să ia măsuri și a apelat la avocat, căruia i-a cerut să acționeze în justiție pentru a repara prejudiciile suferite. Vedeta îi sfătuiește pe oamenii care trec prin astfel de situație să ceară ajutorul autorităților.

„Am dat un mandat apărătorului meu Michele Morenghi pentru a proceda judiciar pentru repararea tuturor prejudiciilor suferite. Cred că toți oamenii care se simt victime ale unor astfel de fapte ar trebui să caute dreptate. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul extraordinar”, a precizat actrița.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`