Mădălina Ghenea, criticată dur pentru imaginile în care dansează pe masă înconjurată numai de bărbați. Reacția actriței: „Unii oameni trebuie să se calmeze puțin!” (FOTO)

Mădălina Ghenea, criticată dur pentru imaginile în care dansează pe masă înconjurată numai de bărbați. Reacția actriței: „Unii oameni trebuie să se calmeze puțin!” (FOTO)
Foto: Hepta - Abaca Press / Aurore Marechal

Mădălina Ghenea a reacționat în fața valului de critici iscate de imaginile în care apare dansând pe o masă, într-o ținută provocatoare, înconjurată numai de bărbați.

Reacția Mădălinei Ghenea după ce a fost criticată

Frumoasa actriță, car se confruntase de un val de reacții negative, a spus că imaginile respective fac parte dintr-o campanie publicitară.

„Mă întreb cum este posibil că oamenii să nu înțeleagă meseria mea. Sunt actriță, oameni buni! În viața reală, nu aș dansa niciodată pe mese în fața oamenilor care s-au oferit să fie actori în campania noastră, dar ca actriță am jucat multe personaje diferite”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, citată de GSP.

„Unii oameni trebuie să se calmeze puțin!”, spune actrița

Ghenea a comparat situația cu momentele trăite în 2011, când a câștigat un premiu la Festivalul de Film de la Roma pentru rolul din „I soliti idioti”.

„Să vă dau câteva detalii despre următorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu înseamnă că sunt unul și în viața reală. Îmi amintește oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de Film de la Roma pentru un film italian, când toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam, de fapt, doar în film.

Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum sunteți amuzanți. Sper că voi juca un astronaut… așa că voi, toți ciudații, veți scrie că eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis”, a mai spus Mădălina Ghenea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie