Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, noi declarații despre moartea artistului: „S-au făcut evident, multe speculații”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, noi declarații despre moartea artistului: „S-au făcut evident, multe speculații”
Foto: Facebook / Mădălina Crețan

Sunt deja șapte luni de când Nosfe, fostul membru al trupei „Șantra B.E.N.Z.” s-a stins din viață.

Recent, Mădălina Crețan, soția artistului, a făcut o serie de dezvăluiri în ceea ce privește cauza decesului artistului, care s-a produs în mod subit.

Mădălina Crețan, noi dezvăluiri de moartea lui Nosfe

Anul trecut, decesul artistului Nosfe a șocat o țară întreagă. Artistul doar ce sosise acasă, de la un concert, și s-a prăbușit, astfel încât medicii chemați la fața locului nu i-au mai putut face nimic. Acest lucru se întâmpla în luna octombrie a anului 2022, iar Mădălina Crețan are în minte și acum foarte bine momentul dureros.

Nosfe s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă, la 37 ani. Acest lucru a afectat-o profund pe Mădălina Crețan, mai ales că nu dădea semne care să indice că nu va mai avea mult de trăit.  Au apărut  numeroase speculații despre cauza decesului, iar colegii de trupă au transmis într-un comunicat oficial că este vorba despre un infarct miocardic.

De curând, Mădălina Crețan a declarat într-o emisiune TV că tot nu se cunoaște cauza reală a morții subite. De altfel, atunci când îl va afla nu-l va face public, deoarece îl consideră un subiect personal și în urma căreia fetița sa, Iris, ar putea avea de suferit și mai mult.

„S-au făcut evident, multe speculații, de la droguri, la vaccin. Ideea este că, deși nu am primit răspunsul final la analize, când le voi primi, nu am să ies să vorbesc despre aceste lucruri. Este ceva ce privește familia noastră, mai ales că este și un copil la mijloc, există niște părinți îndurerați. Eu nu sunt de părere că viața unui om va fi definită de moartea acestuia”,  a transmis soția lui Nosfe, potrivit Fanatik.

Mădălina Crețan continuă proiectele lui Nosfe

La un moment dat, Mădălina Crețan mai spunea și că a dat peste un jurnal al fostului soț în care i-a descoperit planurile de viitor. Cum nu a mai apucat să și le ducă la bun sfârșit, ea a decis să-i îndeplinească „misiunea” mai departe, pentru a-l face fericit acolo unde este.

Cu o durere mare în suflet, Mădălina Crețan, alături de membrii trupei Șatra B.E.N.Z, va lansa mai multe proiecte și melodii și un al doilea film în care Nosfe a fost actor, care urmează să apară în perioada următoare. Înainte de a muri, Nosfe a avut parte de o experiență unică alături de Mădălina: ambii au participat la Chefi la Cuțite și au făcut o echipă bună prin preparatele lor.

„Sunt mai multe proiecte. Este cel cu Nosfe, este proiectul cu Șatra BENZ, băieții filmează astăzi un clip. Anul acesta va ieși al doilea film în care el a jucat. Erau 3 sau 4 piese, care erau gândite să fie lansate internațional, nu neapărat pe piața din România, sunt multe lucruri care au rămas așa, nu pot să zic că în pom, că de asta am rămas eu aici (…)”, a mai precizat Mădălina Crețan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`