Lovitură neașteptată pentru Antonia. Partenera lui Alex Velea e distrusă

Foto: Facebook/ Antonia.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Partenerii cresc doi copii și nu încetează să-și manifeste sentimente calde pe rețelele de socializare.

Dezamăgiri și lecții de viață

Se pare că Antonia a avut parte de dezamăgiri. Vedeta a postat un mesaj dur și a mărturisit că a învățat o lecție importantă în viață, chiar dacă a rămas cu un gust amar. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

“Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi”, a scris Antonia.

Citește și Liviu Vârciu a fost internat. Ce a pățit vedeta

Cu toate că prestațiile Antoniei sunt destul de scumpe, artista e foarte solicitată în showbizul românesc.

„Antonia câștigă 3.000 de euro în cluburi și 5.500 de euro, la petrecerile corporatiste, pentru un recital de 40 de minute, sume la care se adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului”, spun sursele impact.

Antonia, în lacrimi

Antonia este obișnuită cu critica internauților. Vedeta reușește să facă fața emoțiilor și reacționează calm la replici acide. Oboseala și stresul s-au acumulat, însă, în sufletul interpretei.  Aceasta a izbucnit în lacrimi în cadrul unui interviu. Se pare că aceasta a trecut printr-o perioadă complicată.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a explicat Antonia, acum ceva timp.

Vedeta a mărturisit că este foarte norocoasă să fie alături de Alex Velea, care o iubește și o susține în toate momentele dificile.

Citește și  Cum a ajuns Paula Chirilă pe scena teatrului: „Nu am să uit asta nicio secundă. A fost cumplit”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor petrece bărbații în armată
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)