Loredana Groza, în centrul unor controverse din cauza pozelor publicate pe rețelele de socializare (FOTO)
Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, aceasta mândrindu-se cu o carieră de peste două decenii în muzică. Cu toate acestea, vedeta reușește să stârnească controverse din cauza aspectului fizic.
Mai exact, aceasta pare să fi descoperit elixirul tinereții. Artista se menține într-o formă fizică de invidiat și, mai mult de atât, nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala formele perfecte atât la TV, cât și pe rețelele de socializare.
În prezent, Loredana a reușit să stârnească din nou controverse la doar câteva zile după ce și-a lansat cel mai nou single, după ce a făcut publice niște imagini în care apare machiată, iar fanii au reacționat imediat, scrie Profm.ro.
Loredana Groza, în centrul unor controverse din cauza pozelor publicate pe rețelele de socializare (FOTO)
Astfel că, unii urmăritori au criticat-o pentru felul în care arată, alții au complimentat-o pentru faptul că reușește să se mențină într-o formă de invidiat ce ar stârni invidie printre multe tinere.
”Parcă ești Bianca Drăgușanu.”, ”Fiecare persoană e frumoasă mai mult sau mai puțin, dar tu, Loredana, nu mai ești tu. Ceea ce arăți lumii sunt rezultatele medicilor care ți-au făcut operațiile.”,”Superbă”, ”Frumoasă și seducătoare.”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.
Loredana Groza, despre drama din copilărie: „Este o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă”
Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și-a deschis sufletul în fața fanilor și a povestit despre momentele dificile prin care a trecut în copilărie.
Cântăreața a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena 3, că în copilărie era batjocorită nu doar de colegi, dar și de profesori.
„Cu toții la un moment dat în copilăria noastră am avut momente de genul ăsta. Chiar dacă acum ele sunt mai violente și mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranță lumea s-a schimbat și toleranța noastră a devenit intorență.
Nu mai tolerăm oamenii care nu sunt ca noi, nu îi acceptăm pe cei care sunt vulnerabili. Pentru mulți vulnerabilitatea este o slăbiciune, eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, că poți să te lași deschis, să nu te prefaci că ești altfel și asta este un fel de maturitate pentru mulți copii, ei sunt mult mai puternici ca atacatorii.
Pentru mine este o durere imensă, să știu că sunt atâția copii care suferă, care nu pot să vorbească de teamă și în continuare scietate, părinții, profesorii, nu fac nimic pentru asta.
Într-o școală cred că se trece cu vederea, ca și cum ar fi ceva normal dar cred că ține de fiecare dintre noi și de cei apropiați să existe niște reguli mult mai dure legate de aceste umilințe la care sunt supuși copii”, a povestit artista, făcând referire la umilința din școli, numită mai recent „bulling”.