Loredana Groza arată incredibil nemachiată, la 50 de ani (FOTO)

Pe 10 iunie, celebra cântăreață Loredana Groza împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România este într-o formă fizică de invidiat, lăudându-se pe internet cu silueta sa, de fiecare dată când are ocazia.

Cum arată Loredana Grozanemachiată, la 50 de ani

Fotografiile sale sunt apreciate de mii de internauți, iar în rândul comentariilor sunt multiple complimente la adresa artistei, fiind admirată pentru nonconformismul de care dă dovadă.

Deși au existat și fani care au criticat-o pe vedetă pentru faptul că se expune prea mult pe site-urile de socializare, prin pictoriale sexy, cântăreața a mărturisit că nu o interesează criticile, cel mai important pentru ea fiind cum se simte în propria piele.

Loredana Groza, despre operațiile estetice

Vedeta arată impecabil la cei 50 de ani, iar mărturie stau postările sexy, uneori îndrăznețe, pe care artista le publică pe internet.

Fostul jurat de la „Vocea României” a fost adesea acuzată că ar fi abuzat de operațiile estetice și că ar fi ajuns de mai multe ori pe mâna chirurgilor.

La începutul anului, Loredana a povestit ce părere are despre intervențiile chirurgicale, menite să te facă „mai frumoasă”.

Loredana susţine că nimeni nu este perfect şi că orice îmbunătăţire este binevenită, atunci când este cazul.

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni tv.

Cum arăta Lori la 16 ani, la ”Steaua fără nume”, în 1986

La vremea respectivă, „Steaua fără nume” era cel mai important spectacol de divertisment din perioada comunismului.

Totodată, câștigarea concursului a reprezentat și o rampă de lansare pentru Loredana Groza, pe atunci în vârstă de 16 ani.

De fapt, povestea Loredanei legată de această competiție a început la 14 ani, la faza națională a concursului „Cântarea României” de la Focșani, unde a fost remarcată de Dumitru Moroșanu șiZsolt Kerestely, care au chemat-o la București să participe la preselecția pentru „Steaua fără nume”, deși vârsta minimă acceptată prin regulament era de 17 ani.

Pentru a putea participa la acest concurs, Loredana a fost nevoită să nu-și spună vârsta reală.

După această competiție, au urmat multe alt premii, precum cel de la „Mamaia ’86” – trofeul pentru interpretare (fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului), „Cântăreața Anului” pentru trei ani la rând și multe altele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)