Liviu Vârciu a rămas blocat cu bolidul de lux pe marginea unui câmp de rapiță: „Mașină șmecheră, 4×4, mâine o vând” (VIDEO)

Liviu Vârciu a rămas blocat cu bolidul de lux pe marginea unui câmp de rapiță: „Mașină șmecheră, 4x4, mâine o vând” (VIDEO)
Sursa: Colaj foto / Instagram: @liviu_vârciu

Liviu Vârciu a rămas blocat în nămol cu bolidul pe marginea unui câmp de rapiță. Prezentatorul a crezut că SUV-ul său va reuși să treacă peste obstacolele întâlnite în drum, însă acesta s-a dovedit a fi prea dificil de traversat, chiar și pentru o mașină 4×4.

Liviu Vârciu și iubita sa, blocați în nămol cu bolidul 4×4

Prezentatorul TV are o pasiune pentru mașini, probabil de asta deține și o colecție de automobile. Probabil, Liviu Vârciu a moștenit această pasiune de la tatăl sau care a fost mecanic auto.

Vârciu folosește în fiecare zi SUV-ul Infiniti FX, cu tracțiune 4×4 și cu un motor de 300 de cai putere. Nu de mult, vedeta și-a luat iubita la o plimbare pe un câmp de rapiță, însă a avut parte de o adevărată aventură, întrucât au rămas blocați în noroi.

Iubita lui Liviu Vârciu a venit cu recomandarea de a ocoli această zonă, însă el, dornic de o aventură, nu a ascultat și s-a baza pe faptul că are o „mașină șmecheră, 4×4”.

„Am ieșit cu doamna la plimbare! Am rămas la plimbare. Suntem în câmp! Am rămas blocați! Help! Cam asta a fost!

Nu o mai suport! Mi-a zis să o iau înainte! Hai să o luăm înainte că nu e pământul care trebuie și am rămas suspendați. Am și mașină șmecheră, 4×4. Mâine o vând”, a spus Liviu Vârciu pe Internet.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`