Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, face dezvăluiri uluitoare la un an de la divorț: „O femeie nu părăsește un bărbat. Și-a permis să …”

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, face dezvăluiri uluitoare la un an de la divorț: O femeie nu părăsește un bărbat. Și-a permis să ...
Sursa Foto: Facebook/ Catalin Bordea

Cătălin Bordea și fosta soție, Livia, și-au spus adio în urmă cu un an. Vestea că au pus punct relației i-a luat prin surprindere pe toți.

Livia a spus totul, la un an de la divorț

După un an în care Livia a fost aspru criticată că l-ar fi înșelat pe Bordea, ea a decis să le dea replica tuturor celor care au criticat-o. Aceasta a lansat un mesaj acid în mediul online, după ce a publicat o poză cu ea și actualul iubit.

„O femeie e o proprietate. Se poate da, lua, fura, împrumuta, înfrumuseța, «vinde» mai departe. Unii, aparent, ne numără «kilometri», ne măsoară, ne cântăresc, ne apreciază formele în metafore care mai de care mai inventive (apreciativ sau depreciativ, nici nu mai contează) și vorbesc despre noi ca și când am fi ceva mai puțin decât un obiect.

O femeie nu părăsește un bărbat. O femeie tace și încearcă să supraviețuiască. O femeie nu se gândește la norocul divin să se uite cineva la ea și ea… ce? Și-a permis
să vrea să existe? Să o vadă și audă și pe ea cineva? Poftim?! Ce, nu-i ajunge? Nu-i ajung cuvintele goale? Nu-i ajunge să fie accesoriul unui bărbat? Nu e suficient să fii trofeul în mâinile cuiva? CEVA ce strălucește, pui pe raft și lași să se pună praful.

Vis! Mașina, ceasul, bijuteriile, femeia. Obiecte cu care tu te lauzi. Și doar SPUNE că o iubește. Parcă mai trebuie și demonstrat… ce fleac! A bătut-o? Păi dacă nu, să stea cu
ochii în ciorba ei acolo, să nu mai comenteze. Auzi «nu se regăsește». Mofturi de 2020, în România anilor 1900”, a scris Livia Eftimie, în mediul online, după valul de hate.

Livia e acum într-o relație cu Spike, artistul despre care se spune că e cel cu care Livia l-ar fi înșelat pe Bordea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`