Lidia Fecioru, sfaturi pentru noroc la bani și protecția casei. Cum te poate ajuta un banal ingredient din bucătărie (VIDEO)

Lidia Fecioru, sfaturi pentru noroc la bani și protecția casei. Cum te poate ajuta un banal ingredient din bucătărie (VIDEO)
Foto: Lidia Fecioru / Facebook

Lidia Fecioru a prezentat mai multe sfaturi pentru a atrage banii și norocul cu ajutorul unui banal ingredient, care se găsește în aproape toate bucătăriile – frunzele de dafin. Totodată, acestea pot asigura și protecția casei dacă sunt folosite corect.

Cum te ajută frunzele de dafin să ai noroc la bani

„Luăm trei frunze de dafin și le ungem, și pe o parte și pe alta, cu un pic de ulei de mandarin. Portocale, mandarine, lămâie, să fie citric. Și păstrăm una în portofel, dar o punem la lună nouă! Una acasă, unde păstrezi bani; iar una la serviciu, în sertar!”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3, potrivit Click!

Aceasta a insistat că frunzele de dafin trebuie astfel pregătite în timpul lunii noi.

Frunzele de dafin ajută și la protecția casei

Lidia Fecioru a mai susținut că putem, de asemenea, să aranjăm patru frunze de dafin în formă de cruce, sub preșul de la intrarea în casă. Asta ajută la protecția locuinței.

„În primul rând, protejează de a intra energiile negative în casă! De multe ori, oamenii care vin cu rău, nici nu pot trece pragul! Nu ajung să intre la tine în casă!”, a explicat ea.

Iar o altă metodă e să agățăm frunze de dafin deasupra ușii: „Cel cu 5 frunze de dafin, care se leagă cu ață roșie și se agață deasupra ușii de la intrare! Îți aduce și bunăstare și protecție!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui