Lidia Buble trece prin momente grele. Artista a izbucnit în plâns: „Am sunat-o pe mami și mi-a confirmat”

Lidia Buble trece prin momente grele. Artista a izbucnit în plâns: Am sunat-o pe mami și mi-a confirmat
Captură Video: Lidia Buble - Instagram

Lidia Buble și-a luat prin surprindere fanii după ce a publicat un clip, pe TikTok, cu ea plângând.

Motivul pentru care artista a izbucnit în plâns a fost un măr, dar nu orice măr.

Motivul pentru care Lidia Buble a plâns

Totul a început în momentul în care Lidia și-a sunat mama și a aflat de unde este, de fapt, acel măr.

Acel fruct era cules din grădina bunicului ei, care a decedat în urmă cu 3 săptămâni.

Orice amintire legată de bunicul ei îi stârnește lacrimi și dor cântăreței. Lidia Buble a mărturisit că a simțit că este copil din nou, iar amintirile au început să se deruleze în mintea ei.

„Un simplu măr m-a făcut să plâng. Doar l-am mirosit și mi-a trecut prin fața ochilor toată copilăria. Miroase a bunicul meu care tocmai s-a transformat în îngeraș în urmă cu 3 săptămâni. Am sunat-o pe mami și mi-a confirmat că a fost cules tocmai din grădina lui. Pentru o secundă l-am simțit în palmele mele pe bunicul meu de poveste. Vreau să-l păstrez pentru totdeauna, să simt parfumul ăsta la nesfârșit. Nu m-am mai simțit așa copil din copilărie.”, a spus Lidia Buble.

@lidiabubletok Un măr parfumat cu toată copilăria mea🥹❤️ Niciodata nu m-am gandit ca un mar o sa-mi aduca atatea emotie🍎 #storyofmylife #love #grandfather #childhood #happyme #tiktok #fyp ♬ Story of My Life – One Direction

Bunicul Lidiei Buble a încetat din viață curând

Artista trece prin momente grele, după ce în urmă cu trei săptămâni a anunțat în mediul online că bunicul ei s-a stins din viață. Acesta a murit la vârsta de 97 de ani, iar trecerea lui în neființă a adus multă durere pentru întreaga familie, potrivit Cancan. Cântăreața a publicat atunci o fotografie în care apare alături de bunicul său, iar imaginea a fost însoțită de un mesaj emoționant: „Bunicuțul meu de poveste”.

„Iubitul meu Bunu… când ți-am cântat ultima dată cu surorile mele, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer. Acum auzi cu adevărat voci de îngeri și sper că zâmbești mai larg ca niciodată!

Și dacă când eram micuță mă străduiam să îți păstrez un loc la masă lângă mine… acum stai la masă cu cel mai scump și mai prețuit de noi toți, Domnul Isus!”, a scris Lorena, sora Lidiei Buble, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)
19:06 - 100% Schengen, doar în 2025
19:03 - Nicușor Dan a explicat cum se împart banii între PMB și primăriile de sector și de ce are nevoie de o sumă mai mare la Primăria Generală / Răspunsul său, întrebat de un bucureștean dacă „vrea să fie dictator” (VIDEO)