Lidia Buble, cu sufletul pe tavă: „Am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli”

Lidia Buble, cu sufletul pe tavă: „Am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli”
Sursa Foto: Instagram/ @lidiabuble

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a vorbit deschis într-un interviu recent despre momentele grele din viața ei și modul în care prioritizează iubirea de sine.

Lidia Buble pune preț de sprijinul familiei

În vârstă de 31 de ani, Lidia Buble a explicat că cea mai mare parte a puterii sale interioare provine din credință, potrivit libertatea.ro. 

„Cred că terapia mea și toată puterea și seva cu care eu mă încarc o iau de la părinții mei. De la faptul că îmi hrănesc sufletul prin a citi din Biblie. Nu există zi în care să nu mă rog. Se mai întâmplă uneori să și postesc. Noi, în cultul nostru penticostal, avem doar postul negru. Adică nu mănânci, nu bei apă, doar te rogi și stai de vorbă cu Dumnezeu. Eu cel mai mult am rezistat două zile”, a povestit Lidia Buble, la Fresh by Unica.

În momentele de cumpănă, Lidia își sună tatăl, care este pastor, pentru a-i cere să se roage pentru ea. „Când trec printr-o perioadă mai grea sau am o problemă, îl sun pe tati. Prima dată bineînțeles că mă rog la Dumnezeu, dar apoi îl sun pe tati. Îi spun: «Să te rogi pentru mine și tu și mami». Și îți spun sincer că brusc așa simt o eliberare și mi se rezolvă problemele”, a mai povestit Lidia Buble, pentru Unica.ro.

Artista are foarte mare încredere în Dumnezeu

Deși nu a simțit nevoia să apeleze la ajutor de specialitate până acum, Lidia este conștientă de beneficiile terapiei. Cu toate acestea, ea preferă să își pună încrederea în Dumnezeu, în familie și în propriile forțe.

„N-am ajuns încă să mă duc nici la psiholog, nici la cursuri de meditații. Până acum, Slavă Domnului și mulțumită Lui, am reușit să mă țin doar cu aceste lucruri. Crescând într-o familie credincioasă, foarte apropiată de Dumnezeu, eu consider că un învățător mai bun pentru noi decât Dumnezeu nu există. Și apoi cred că puterea mai departe stă și în noi. În voința noastră și în ambiția noastră de a lupta să mergem mai departe”, a mai povestit cântăreața

Lidia Buble a recunoscut că a făcut greșeli de-a lungul vieții, dar nu are niciun regret.

„N-am niciun regret în viața asta. Nu regret nimic. Chiar dacă sunt conștientă că, la un moment dat, am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli, eu n-aș fi reușit să fiu persoana care sunt în ziua de azi. Sunt foarte încăpățânată și niciodată nu m-am învățat minte și n-am fost capabilă să învăț din greșelile altora. Eu trebuie să dau cu capul și de 100 de ori în același loc ca să-mi învăț lecția”, a mai spus Lidia Buble.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`