Lia Olguța Vasilescu, îndurerată după decesul Natașei Raab: „O mare artistă își joacă, de astăzi, rolul pentru eternitate”

Lia Olguța Vasilescu, îndurerată după decesul Natașei Raab: „O mare artistă își joacă, de astăzi, rolul pentru eternitate”
Actrița Natașa Raab. Sursa foto: Facebook

Îndrăgita actriță Natașa Raab a murit luni, 23 octombrie. „Coana Chiva” se lupta de mai mulți ani cu o boală grea, Parkinson Atipic. Odată cu aflarea diagnosticului său, actrița a decis să se retragă din fața publicului și să aibă grijă mai multă de familia sa și de sănătate.

Încă din luna martie a acestui an, apropiații Natașei au menționat că starea de sănătate a acesteia nu este tocmai una bună și că actrița nu mai poate merge și nici să comunice.

Îndrăgita „Coana Chiva” s-a născut în localitatea Huedin, din județul Cluj, pe 15 iulie 1953.

Olguța Vasilescu, despre îndrăgita actriță Natașa Raab: „Joacă, de astăzi, rolul pentru eternitate”

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a declarat luni că actrița Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani, însă rămâne în inimile publicului pentru stilul său actoricesc, care nu a putut fi confundat vreodată.

„O mare artistă îşi joacă, de astăzi, cel mai greu rol: cel pentru eternitate! Puternică şi seducătoare, elegantă şi distinsă, Nataşa Raab a fost una dintre cele mai îndrăgite actriţe ale Teatrului Naţional Craiova. Cetăţean de Onoare al Băniei, Nataşa Raab rămâne în memoria publicului pentru jocul său plin de forţă, pentru stilul actoricesc inconfundabil, dar şi un model de viaţă pentru tinerii ce aspiră la faima artei teatrale. A cucerit o lume întreagă cu talentul său. De astăzi, cucereşte universul. Drum lin în lumină!”, a transmis Lia Olguța Vasilescu, potrivit Agerpres.

Natașa Raab nu a avut copii

Cunoscută pentru rolurile sale de la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, Natașa Raab a trecut prin mai multe piedici ale vieții. Ea a s-a luptat și cu cancerul uterin, motiv pentru care îndrăgita actriță nu a putut avea copii. Soțul ei, Val Guțul, a fost cel care a descoperit boala.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci”, povestea pe atunci Natașa Raab.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)