Lecție de viață prezentată de Dan Negru, de Sfântul Nicolae: „Nu se vorbește despre ei”

Lecție de viață prezentată de Dan Negru, de Sfântul Nicolae: „Nu se vorbește despre ei”
Sursa Foto: Facebook/ Dan Negru

La 6 decembrie, creștinii sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, deschizând astfel sezonul cadourilor. Copiii au primit de asemenea dulciuri în ghetuțe.

Lecție de viață prezentată de Dan Negru

Dan Negru a împărtășit o lecție de viață impresionantă în această zi de sărbătoare. Într-o postare pe Facebook, el a vorbit despre gestul remarcabil al Episcopului Nicolae de Mira, care renunțat la întreaga sa avere, donând-o săracilor. Dan Negru el a vorbit și despre situația sărăciei și a averilor la nivel mondial, scrie Fanatik.ro.

Dan Negru a evidențiat că peste o sută de milioane de oameni se confruntă cu foamea la nivel global. Cu toate acestea, nimănui nu îi pasă însă. Prezentatorul TV subliniază că atenția publică se concentrează în mod deosebit asupra celor care dețin 80% din bogăția Pământului”.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Ce l-a impresionat pe prezentatorul tv

„Am găsit intrarea asta ‘Moș Nicolae’, undeva la marginea Bucureștiului. Ce lecție frumoasă de Moș Nicolae. Episcopul Nicolae de Mira, Sfântul Nicolae de acum, și-a vândut toată averea și a donat-o săracilor. Astăzi, 10% din oamenii care trăiesc pe pământ dețin 80% din avuția Pământului. Despre cei 10% se vorbește în știri, în breaking news-uri, peste tot. Despre ceilalți nu se vorbește. Peste o sută de milioane de oameni suferă de foame în fiecare an pe planetă. Nu se vorbește despre ei”, a scris Dan Negru.

Din acest motiv, gestul făcut de Episcopul Nicolae de Mira în ziua Sfântului Nicolae este demn de apreciere. Mai mult decât atât, conform afirmațiilor lui Dan Negru, acesta a reușit să evidențieze că o persoană poate fi bogată, dar și săracă în același timp.

„Nicolae de Mira, Moș Nicolae, e lecția. El a arătat că poți să fii bogat fiind sărac. Cu mult înaintea lui Moș Nicolae, Seneca, un alt înțelept, a spus că sufletul e tot ce rămâne după om și că sufletul e singura valoare a omului, pentru că doar sufletul îl face pe sărac egal cu cel bogat. Să dăm copiilor mai departe lecția lui Moș Nicolae”, a mai transmis Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`