Larisa Udilă, dezvăluiri emoționante despre pierderea unei sarcini: „Este un subiect destul de delicat”

Larisa Udilă, dezvăluiri emoționante despre pierderea unei sarcini: „Este un subiect destul de delicat”
Sursa foto: Instagram/ Larisa Udila

Larisa Udilă și soțul său, Alexandru Ogică au trecut prin clipe de coșmar, cu doar câteva luni în urmă. După ce au aflat că urma ca familia lor să fie completată de un al doilea copil, cei doi nu au ezitat să aleagă un nume și să-și facă planuri despre cum avea să arate viața în patru. Brusc, visurilor lor s-au năruit când au aflat că inima copilului a încetat să mai bată.

Larisa Udilă și soțul ei au o relație de 11 ani și au un băiețel pe nume Milan, în vârstă de trei ani. Deși își doreau ca familia lor să se mărească și au primit vestea celei de-a doua sarcini cu mult entuziasm, recent, fostul fotomodel a pierdut sarcina. Atât ea, cât și soțul ei, au suferit enorm, iar vedeta a ales să își îndrepte mai mult atenția către Divinitate.

„Este un subiect destul de delicat…”

Întrebată cum se simte acum, după momentul dificil prin care a trecut familia sa, vedeta s-a rezumat prin a spune că este bine.

„Este un subiect destul de delicat și nu vreau să-l dezvolt. Sunt într-o perioadă în care sunt ok și este suficient”, a declarat aceasta, potrivit Cancan.

Larisa Udilă a mărturisit că, în urma pierderii pe care a suferit-o familia sa, nu a căutat ajutor specializat, ci că și-a găsit sprijinul în Dumnezeu.

„Nu am fost la psiholog. Am căutat ajutorul în Dumnezeu în principiu. Dumnezeu este mereu alături de noi și prin rugăciune poți rezolva orice problemă”, a mai declarat influencerița.

Larisa Udilă – despre relația cu soțul ei

Întrebată cum reușesc să managerieze momentele mai puțin fericite din relația lor și dacă s-a pus vreodată problema de despărțire, Larisa Udilă a răspuns categoric.

„Gândurile de separare nu au de ce să existe când iubești și ești fericit. Când nu mai iubești și nu mai ești fericit apar gândurile de separare. Momentan, eu și cu Ogi suntem pe aceeași lungime de undă. Contează enorm să fii pe aceeași lungime de undă cu jumătatea ta, susținerea partenerului,  să trageți amândoi la aceeași căruță și să aveți țeluri, să lucrați la un viitor. Atunci când relația devine mediocră și nimeni nu își mai dorește nimic, evident că apare plictiseala. Noi suntem permanent în priză, suntem ca o echipă. Eu chiar cred că avem o relație foarte bine închegată. Ca orice cuplu avem și noi zile întregi în care ne certăm, ne șicanăm, dar trec repede pentru că sunt atâția ani la mijloc și am crescut împreună destul de frumos”, a mărturisit aceasta.

În ultima perioadă, pentru vedetă a contat cel mai mult sprijinul și suportul pe care l-a primit din partea soțului său. Aceasta mărturisește că, contrar modului în care se schimbă dinamica celor mai multe cupluri care traversează un moment similar cu cel prin care au trecut cei doi, relația celor doi s-a sudat și mai mult.

„Nu, am fost împreună în tot ce a însemnat momente nefericite, iar acum suntem ok”, a spus aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`