Larisa Iordache și Cristian Chiriță au nume pentru copilul lor. „Mi se pare că sună foarte drăguț și regal”

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au nume pentru copilul lor. „Mi se pare că sună foarte drăguț și regal”
Foto: Instagram / Larisa Iordache

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au făcut al doilea pas mare și sunt pe cale să devină părinți. Gimnasta a făcut anunțul că este însărcinată în urmă cu circa două săptâmâni și deja au nume pentru cel mic.

Ce nume a ales cuplul

Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima data și au dezvăluit care sunt cele două nume la care s-au gândit, unul de fată, celălalt de băiat, pentru că încă nu știu sexul bebelușului, scrie Spynews.

Au vrut ca cel mic să aibă un nume rar și frumos și s-au gândit la două nume care nu sunt întâlnite atât de des. Gimnasta a spus că nu contează dacă va fi fată sau băiat, tot cee ace contează este să fie sănătos. Oricum, va afla în perioada apropiată sexul copilului, iar până atunci vrea să se bucure de această perioadă frumoasă și cei doi spun că este un copil dorit foarte mult.

„Am două nume, unul pentru fată și unul pentru băiat. Pentru fată Amira și pentru băiat Isac. Eu sunt pregătită. Mi se pare că sună foarte drăguț și regal și le-am întâlnit foarte rar. Ne dorim foarte tare ca copilul nostru să crească sănătos, în armonie și cred că o să încerce absolut toate sporturile pentru că suntem în lumea sportului”, a declarat Larisa Iordache.

A făcut testul după ziua ei de naștere

Cristian Chiriță și Larisa Iordache au aflat de curând că vor deveni părinți. Gimnasta a spus că a făcut testul de sarcină imediat după ziua ei de naștere. În perioada în care a participat la emisiunea „Splash! Vedete la apă” ea nu știa că este însărcinată.

„Am aflat chiar după ziua mea. Noi am făcut cununia, a fost filmarea de la Splash, după a fost ziua mea și am făcut un test. Mă simțeam foarte bine, doar că simțeam că mi se schimbă niște chestii. Dormeam destul de mult, chiar foarte mult. Eram foarte obosită. Mi-am făcut singură un test, ca să fiu sigură. Nu i-am zis, am vrut să fie o surpriză pentru el, pentru că știu că s-ar fi bucurat foarte tare”, a declarat Larisa Iordache.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:07 - Italia e în alertă maximă: După ce a măturat Centrul Europei, furtuna Boris se îndreaptă spre sud
07:50 - Bărbatul suspectat de incendiul de la Parlament a fost prins și ridicat din camera de hotel. Incendiatorul are 58 de ani și este din județul Vaslui
07:36 - Cod galben de ceață în zeci de localități din patru județe cu vizibilitate redusă chiar și sub 50 de metri
07:29 - Hezbollah promite să se răzbune după ce pagerele care au explodat au ucis cel puțin nouă persoane și au rănit aproape 3.000
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)