La ce cadou râvnește fiica Andreei Esca? Alexia Eram este înnebunită după un singur lucru

La ce cadou râvnește fiica Andreei Esca? Alexia Eram este înnebunită după un singur lucru
Foto: Instagram

Reporterul de la Click s-a întâlnit cu Alexia Eram, superba fiică a Andreei Esca, în timpul unui zbor cu avionul, iar tânăra de 22 de ani i-a acordat un interviu amplu, cât a durat zborul.

Reporterul a întrebat-o pe Alexia de ce merge la München si dacă a mai fost în Germania:

Am mai fost când eram mică, de vreo două ori, dar nu îmi aduc aminte foarte bine. Mergeam la schi, în Sölden, și, după aia, ne opream în München. Acum mă duc cu ceva treabă. Sunt foarte pasionată de gadgeturi și am fost invitată de Huawei la niște lansări. Lucrez cu ei de foarte mult timp. Ne înțelegem foarte bine. Am avut, de exemplu, proiecte de-a lungul timpului. Și am venit să văd care e treaba cu acest telefon nou, care este foarte bun pentru poze, ceea ce mă interesează pe mine”, a răspuns Alexia.

Ce cadouri îi place  primească?

Întrebată ce gadgeturi folosește, după lansarea multor modele de laptopuri, ceasuri, fiica Andreei Esca a răspuns: Am cam toate gadget-urile, în afară de smartwatch. Nu m-am obișnuit să port un ceas smart. Dar, în rest, am niște căști drăguțe, roz, mă rog, un „peachy”, așa. Telefonul, laptopul… Cam astea sunt. Telefon, laptop și căști.

Reporter Îți place să primești cadouri din acestea?

Gadgeturi? Da, de ce nu? Un telefon e, oricând, bine primit!”, a răspuns Alexia.

Reporter: Mergi des prin lume și faci și multe ședințe foto. Care a fost cea mai tare ședință foto a ta de până acum?

Cum își petrece Alexia Eram vara?

„Cel mai tare shooting a fost pentru „A List Magazine” și a fost în Dubai. Pe o barcă, și în deșert, și la niște hoteluri de pe acolo”, a răspuns Alexia.

Întrebată ce planuri are de vacanțăaceasta a răspuns: „Încă nu avem niciun plan, de obicei, pe vară, sunt multe proiecte, așa că muncim. Dar probabil escapade la mare și la sfârșit de vară poate o vacanță.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)