Kate Middleton, umilită de Prințul de Wales: „I-a dat lui William un ultimatum”

Kate Middleton, umilită de Prințul de Wales: I-a dat lui William un ultimatum
Sursa foro: Hepta / © i-Images via ZUMA Press)

Kate Middleton a trecut prin momente grele, la începutul relației ei cu Prințul William.

Prințesa Kate, umilită de William

Chiar ea a recunoscut că s-a simțit „umilită” de comportamentul celui care acum îi este soț, că a tratat-o ca pe „un preș” în timp ce prefera compania altor femei în cluburile de noapte.

Kate și William s-au despărțit în 2004 prima dată, apoi în 2007. Cea de-a doua despărțire a făcut-o pe prințesă să se simtă „disperat de supărată”. Atunci când a fost întrebat de separarea lor temporară, în interviul oferit de cei doi cu ocazia logodnei, William a spus că și-au găsit propriul mod de-a face lucrurile și acest lucru i-a maturizat, potrivit OK! Magazine.

Katie Nicholl, corespondentul regal de la Mail on Sunday, a povestit că William și Kate s-au despărțit atunci pentru că Prințul considera că relația lor nu mai era „distractivă”. Apoi Kate s-a simțit „umilită” în momentul în care l-a văzut pe William prin cluburile de noapte londoneze, în compania altor femei.

Unul dintre apropiații lui Kate a dezvăluit că ea l-a avertizat pe William în privința comportamentului pe are îl avea față de ea. Aceea a fost pentru prima dată când Prințesa i-a vorbit pe un ton apăsat și extrem de serios. Ea a simțit în acele momente că el îi afecta imaginea, o făcea să pară superficială, ceea ce a afectat-o pe Kate extrem de mult în acele momente.

„Când erau despărțiți, Kate i-a dat lui William un ultimatum”

„Kate i-a spus lui William că o umilea, îi strica imaginea publică”, a explicat unul dintre prietenii viitoarei regine britanice. „Ea suportase ani la rând atâtea fete care se aruncau la picioarele iubitului ei și, pentru o vreme, a luat-o ca pe ceva flatant și amuzant, dar, după o perioadă, a început s-o deranjeze. Când l-a văzut și pe el cum se comporta, când erau despărțiți, Kate i-a dat lui William un ultimatum și i-a atras atenția că îi afectează atât ei imaginea, cât și lui”, a mai transmis sursa.

„Ea i-a pus lui în vedere că nu-și dorește să fie tratată ca ultimul om, să fie preșul cuiva. În trecut, trecuse și ea cu vederea astfel de lucruri, dar au deranjat-o tot timpul, iar atunci a ținut să-i spună asta”, a mai adăugat aceeași sursă apropiat cuplului regal.

Într-un final, cei doi s-au împăcat. Între timp s-au căsătorit, iar acum au și 3 copii împreună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`