Kate Middleton, surprinsă pentru prima dată de când a anunțat că a terminat chimioterapia. Unde și-a petrecut weekend-ul alături de Prințul William

Kate Middleton, surprinsă pentru prima dată de când a anunțat că a terminat chimioterapia. Unde și-a petrecut weekend-ul alături de Prințul William
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 079965 14/07/2024 Kate Princess of Wales Catherine Katherine Duchess of Cambridge Middleton Mens Final Day Fourteen of The Wimbledon Tennis Championships 2024 in London

Prințul și Prințesa de Wales s-au răsfățat cu un weekend în Scoția fără copiii lor. William și Catherine, ambii în vârstă de 42 de ani, au petrecut câteva zile la Balmoral, moșia privată din Highland a monarhului.

Unde au fost surprinși Prințul și Prințesa de Wales

Cuplul a fost văzut duminică, 22 septembrie, la biserică cu Regele Carol și Regina Camilla. William s-a dus cu mașina împreună cu soția sa la biserica Crathie Kirk din apropiere, prințesa a purtat o pălărie cu o pene și o haină de tweed.

Ea a accesorizat ținuta cu o pereche atrăgătoare de 2.780 de lire sterline de cercei Cassandra Goad Temple of Heaven pe care a purtat-o ​​de mai multe ori anterior, scrie Dailymail.

Este pentru prima dată când Prințesa este văzută în public de la vestea bună că și-a terminat tratamentul de chimioterapie preventivă în urma problemei sale de sănătate la începutul acestui an.

Prințesa Kate a revenit la activitățile oficiale

Amintim că Prințesa de Wales a fost înscrisă pe agenda oficială a evenimentelor regale pentru prima oară după încheierea tratamentului pentru cancer.

Catherine a fost menționată în Circulara Curții după ce a ținut o reuniune la Castelul Windsor despre un subiect pe care consilierii îl descriau în trecut ca fiind munca ei de o viață – dezvoltarea copiilor în primii ani.

La evenimentul de marți i s-a alăturat și personalul de la Royal Foundation Centre for Early Childhood, organizația pe care a înființat-o pentru a promova subiectul și pentru a efectua cercetări. Este abia a treia oară când e menționată în înregistrările oficiale ale evenimentelor regale de când i-au apărut problemele de sănătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`