Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție publică comună de când a terminat chimioterapia. Unde au fost văzuți (FOTO)

Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție publică comună de când a terminat chimioterapia. Unde au fost văzuți (FOTO)
Sursa foro: Hepta / © i-Images via ZUMA Press)

Prințesa Kate Middleton și prințului William și-au făcut prima lor apariție oficială împreună de când a terminat chimioterapia.

Unde au fost văzuți prinții de Wales

William, în vârstă de 42 de ani, a găzduit o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor miercuri, 2 octombrie, în care fotograful Liz Hatton a făcut fotografii. După eveniment, Hatton s-a întâlnit cu William și Kate, 42 de ani, scrie Usmagazine.

„E o plăcere să mă întâlnesc cu Liz la Windsor astăzi”, a transmis cuplul pe Instagram miercuri. „Un tânăr fotograf talentat a cărui creativitate și forță ne-au inspirat pe amândoi. Vă mulțumim că ne-ați împărtășit fotografiile și povestea dvs. ❤️ .”

Într-o fotografie distribuită pe rețeaua de socializare, Prințul și Prințesa de Wales au pozat alături de Hatton și familia ei. Aceasta a marcat prima apariție oficială a lui Kate de când și-a încheiat tratamentul de chimioterapie.

Prințul William și prințesa Kate Middleton recurg la identități secrete

Amintim că Prințul William și Kate Middleton, cunoscuți oficial ca Prințul și Prințesa de Wales, au o viață plină de protocoale și obligații regale. Conform unor surse apropiate cuplului regal, cei doi recurg la tactici ingenioase pentru a-și păstra intimitatea.

Robert Jobson, unul dintre cei mai cunoscuți autori de cărți despre familia regală britanică, dezvăluie în cea mai recentă biografie a sa, „Catherine, Prințesă de Wales”, câteva dintre secretele cuplului princiar. Potrivit acestuia, William și Kate folosesc frecvent nume false atunci când fac rezervări la hoteluri sau restaurante.

„Uneori se înregistrau la hoteluri folosind numele de dl și dna Smith”, scrie Jobson, adăugând ironic că „fără îndoială, acest lucru nu păcălea pe nimeni”. Totuși, gestul arată dorința cuplului de a se bucura de momente de normalitate, departe de ochii presei și ai publicului, relatează Il Messaggero.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`