Kate Middleton și Prințul William angajează. Pe ce post au nevoie de un nou angajat și ce cerințe au

Kate Middleton și Prințul William angajează. Pe ce post au nevoie de un nou angajat și ce cerințe au
Sursa foro: Hepta / © i-Images via ZUMA Press)

Kate Middleton și Prințul William au scos un nou post la concurs. Aceștia caută un nou secretar pentru biroul lor, însă viitorul angajat va trebui să îndeplinească mai multe condiții pentru a obține acest post.

Cerințele pe care va trebui să le respecte viitorul angajat

Viitorul angajat al Prințului și Prințesei de Wales se va alătura personalului lor de la Palatul Kensington, unde se află și biroul lor oficial. Acesta va trebui să aibă calități excepționale de comunicare și organizare, dar și câteva abilități unice prin care cuplul regal să își consolideze relația cu Țara Galilor, potrivit okmagazine.ro. 

„Aceasta este o oportunitate interesantă de a vă alătura echipei dedicate de la Palatul Kensington a Prințului și a Prințesei de Wales”, se arată în descrierea postului. „Secretarul privat adjunct pentru Țara Galilor și Regatul Unit va conduce planificarea și realizarea majorității angajamentelor publice ale Prințului și a Prințesei de Wales în Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord și va contribui la dezvoltarea strategiei Casei pentru a maximiza impactul în toate națiunile constitutive ale Regatului Unit, cu un accent deosebit pe Țara Galilor.”

În descrierea postului se specifică și faptul că viitorul angajat trebuie să aibă o capacitate de a construi relații productive cu mai multe persoane și instituții. „Veți avea o abordare proactivă și practică în timp ce lucrați într-o echipă mică și agilă, precum și o înțelegere solidă a comunităților, afacerilor, guvernului și afacerilor galeze.”

Viitorul angajat al lui Kate Middleton și Prințului William trebuie să cunoască foarte bine limba galeză. „Conversația în limba galeză este esențială, iar limba galeză fluentă, atât scrisă, cât și vorbită, este de dorit”.

Regele Charles a învățat limba galeză înainte să fie moștenitor al tronului

Regele Charles a învățat limba galeză în perioada premergătoare ceremoniei sale de învestire în titlul tradițional de moștenitor al tronului, în iulie 1969, cu ajutorul doctorului Edward „Tedi” Millward.

Acesta a fost timp de 64 de ani în rolul de Prinț de Wales, înainte de a deveni monarh la moartea Reginei Elisabeta în 2022. În primul său discurs în calitate de nou monarh britanic, Regele Charles și-a numit fiul cel mare și nora drept noii Prinț și Prințesă de Wales.

„Sunt mândru să îl creez Prinț al Țării Galilor, Tywysog Cymru, țara al cărei titlu am avut marele privilegiu de a-l purta în cea mai mare parte a vieții și datoriei mele”, a spus regele. „Cu Catherine alături de el, noii noștri Prinț și Prințesă de Wales vor continua, știu eu, să inspire”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`