Kate Middleton și Meghan Markle au influențat mult din punct de vedere vestimentar. Care este în top

Kate Middleton și Meghan Markle au influențat mult din punct de vedere vestimentar. Care este în top
Foto: Hepta/Zuma Press / SMG.

Kate Middleton și Meghan Markle au un impact major asupra lumii modei, ele reușind să inspire mai mult publicul feminin din punct de vedere al stilului vestimentar.

Kate Middleton și Meghan Markle, impact major asupra lumii modei

Kate Middleton și Meghan Markle sunt două dintre cele mai mari repere în ceea ce privește stilul vestimentar. Cele două au influențat fanii regali de sex feminin prin purtarea unor piese diferite de la diverse branduri și companii din întreaga lume, însă una dintre ele a avut cel mai mare efect asupra stilului.

Kate Middleton, care s-a alăturat oficial familiei regale britanice în 2011, a fost mult timp celebrată pentru stilul său impecabil. La fel ca cumnata sa, Meghan Markle a influențat, de asemenea, mulți fani, o geantă de la Strathberry pe care a purtat-o în 2017 epuizându-se pe site în 11 minute după ce imaginile cu ea au făcut furori pe internet. Kate Middleton este, de asemenea, cunoscută pentru faptul că a transformat peste noapte branduri mici în case de modă de succes, scrie Okmagazine.

Designerul Jennifer Chamandi, ale cărei tocuri elegante au fost purtate atât de Kate Middleton, cât și de Meghan Markle, a vorbit despre impactul acestora asupra mărcii sale.

„Creșterea notorietății brandului și a cererilor de informații a fost imediată, nu doar în Marea Britanie, ci mai ales în SUA”, a dezvăluit aceasta.

„Efectul Kate” a fost „instantaneu”

Meghan Markle s-a alăturat oficial familiei regale britanice în 2018. Aceasta a ales o pereche de pantofi bicolori cu curea semnată de brand pentru o vizită la Școala Robert Clack din Dagenham în 2020.

Ulterior, în 2021, Prințesa Kate i-a urmat rapid exemplul și a purtat pantofii Lorenzo 105 din piele întoarsă neagră pentru o vizită la muzeul V&A. Potrivit lui Chamandi, „efectul Kate” a fost „instantaneu”. Potrivit Daily Mail, Kate Middleton „a scos la lumină brandurile britanice cu mult înainte de Meghan”. Deși Meghan pare să fi impulsionat branduri precum Veja și Aquazurra, Kate Middleton ar fi stimulat industria modei din Marea Britanie cu aproximativ 1 miliard de lire sterline.

Totodată, în anul următor, Kate a fost văzută purtând pantofii Alicia Camilla Elphick pentru un meci de polo caritabil. Deși erau deja unul dintre cei mai populari pantofi ai brandului, vânzările „au explodat” atunci când ea i-a purtat. Potrivit Harpers Bazaar, designerul Camilla a declarat: „La acel moment, stilul era oricum cel mai popular al nostru, dar când oamenii au văzut-o pe Kate purtându-l, s-a vândut complet”.

În timpul pandemiei, look-urile purtate de Kate Middleton ar fi crescut cu 96% căutările de modă la nivel mondial. Potrivit lovethesales.com, ținutele lui Meghan Markle, în schimb, au înregistrat doar o creștere de 35 % a căutărilor globale din acea lună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”