Kate Middleton revine la îndatoririle publice după o lungă absență. Care este motivul din spatele reîntoarcerii sale

Kate Middleton revine la îndatoririle publice după o lungă absență. Care este motivul din spatele reîntoarcerii sale

Kate Middleton a revenit la îndatoririle sale publice după o absență îndelungată. Prezența sa la Ziua Regelui Charles a fost o surpriză plăcută pentru toți.

Prințesa de Wales a participat la ceremonia „Trooping the Colour”

Pe 15 iunie, Kate Middleton a participat la evenimentul „Trooping the Colour”, care a marcat ziua de naștere a Regelui Charles. Deși a afirmat că nu se va întoarce la îndatoririle publice prea curând, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ, ceea ce i-apermis să fie prezentă. Aceasta a fost prima sa apariție publică după diagnosticarea cu cancer, conform cancan.ro. 

Potrivit Daily Mail, motivul principal pentru care Prințesa de Wales a decis să revină a fost dorința de a fi alături de copiii săi și de a-l sprijini pe socrul ei, Regele Charles, care se confruntă, de asemenea, cu probleme de sănătate.

„Pentru ca cei mici să fie acolo și să joace un rol deplin, să se plimbe în trăsura trasă de cai, să urmărească trupele defilând și să apară la balconul Palatului Buckingham, Kate Middleton a trebuit să fie acolo pentru a ține „puștii” sub control, deoarece tata, Prințul William, a apărut călare. Pentru Kate, a existat, de asemenea, determinarea de a-l susține pe socrul de care a devenit din ce în ce mai apropiată de-a lungul anilor și cu care acum împarte legătura deloc de invidiat a unei lupte serioase pentru sănătate”, a dezvăluit un jurnalist din Marea Britanie.

Cum și-a făcut apariția Prințesa de Wales la ceremonie

Kate Middleton a avut o apariție impresionantă la eveniment, purtând o rochie creată de designerul său preferat, Jenny Packham. Fanii regali au fost încântați să o vadă alături de familia sa într-o trăsură trasă de cai.

Deși a zâmbit pe tot parcursul paradei, a fost evident că Prințesa de Wales a slăbit considerabil în urma tratamentelor de chimioterapie. La coborârea din trăsura regală, ea a avut câteva momente de slăbiciune, dar și-a revenit rapid.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)