Kate Middleton, noi detalii despre starea de sănătate. Suișuri și coborâșuri în lupta ei cu cancerul

Kate Middleton, noi detalii despre starea de sănătate. Suișuri și coborâșuri în lupta ei cu cancerul

Kate Middleton a emis săptămâna aceasta o nouă declarație și a salutat sprijinul „puternic” pe fondul recuperării cancerului pe măsură ce tratamentul ei de chimioterapie continuă.

Kate Middleton, noi detalii despre starea de sănătate

Prințesa de Wales a oferit detalii sincere despre lupta ei împotriva cancerului.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că are zile bune și zile proaste și a explicat cum tratamentul ei ar putea continua pentru „încă câteva luni”. Deschizându-se despre sănătatea ei, mama a trei copii a spus: „Am fost uluită de toate mesajele amabile de sprijin și încurajare din ultimele două luni”, scrie Mirror.

„Într-adevăr a făcut diferența pentru mine și William și ne-a ajutat pe amândoi să trecem în unele dintre momentele mai grele. Fac progrese bune, dar, după cum oricine trece prin chimioterapie, știe, există zile bune și zile proaste”, a adăugat ea.

Prințesa, care face chimioterapie în urma diagnosticului de la începutul acestui an, și-a exprimat sprijinul pentru deschiderea noilor grădini ale Muzeului de Istorie Naturală.

Ea a adăugat: „În acele zile proaste, te simți slab, obosit și trebuie să cedezi corpului tău odihnindu-se. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de a te simți bine. Tratamentul meu este în curs de desfășurare și va mai fi pentru câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de școală, să petrec timpul personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă.

Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să-mi iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere continuă și tuturor. dintre voi care mi-ați împărtășit cu atât de curajos poveștile voastre”.

Prințesa de Wales, mesaj despre natură

Kate Middleton a transmis un mesaj pe contul comun de Instagram, pe care îl are împreună cu soțul ei, William. Mesajul a fost publicat la sețiunea Instagram Stories, unde a vorbit despre puterea „transformatoare” a naturii, și despre capacitatea acesteia de a „ne susține dezvoltarea și starea de bine”.

Aceasta și-a împărtășit noul mesaj alături de câteva imagini din cadrul unei vizite la Muzeul de Istorie Naturală făcută în urmă cu trei ani, când a promovat proiectul Urban Nature.

Prin intermediul mesajului, Kate a anunțat și că noile grădini de la Muzeul de Istorie Naturală din Londra sunt acum deschise.

„Susțin foarte tare angajamentul muzeului de a crea un spațiu special, care încurajează oamenii de toate vârstele să se reconecteze cu natura și să învețe mai mult despre cum proteja lumea naturală”, a scris Prințesa.

„Cunosc puterea naturii de a ne susține dezvoltarea și starea de bine, de a ne aduce bucurie și de a ne ajuta să rămânem sănătoși fizic, mental și spiritual. Sper că aceste grădini vor inspira și vor transforma miile de oameni care le vor vizita”, a mai scris Kate Middleton pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`