Kate Middleton este așteptată la un eveniment sportiv. Ce se întâmplă dacă Prințesa de Wales va lipsi

Kate Middleton este așteptată la un eveniment sportiv. Ce se întâmplă dacă Prințesa de Wales va lipsi
Kate Middletone a slăbit enorm

Kate Middleton este o mare fană a tenisului și participă în mod regulat la Wimbledon, dar nu se știe încă dacă anul acesta va lua parte la eveniment, pe fondul tratamentului său împotriva cancerului.

Ce se întâmplă dacă Prințesa de Wales va lipsi de la turneu

Recent, președintele All England Club, Debbie Jevans, a confirmat că „sunt flexibili” în ceea ce privește persoana care va prezenta trofeele în timpul finalei, dacă Kate Middleton nu va putea participa. Prințesa iese în mod tradițional pe Centre Court pentru a prezenta trofeele câștigătorilor finalei masculine și feminine, în calitate de patroană a All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC), scrie Okmagazine.

„Sperăm că Prințesa de Wales va putea prezenta trofeele în calitate de patron al clubului, dar sănătatea și recuperarea ei este prioritară. Nu știm altceva. Tot ce am spus este că vom lucra cu ea și îi vom oferi cât mai multă flexibilitate posibil. Nu știu cine ar prezenta trofeele ca o alternativă – este ceva de luat în considerare mai aproape de eveniment, dacă este necesar. Rămânem flexibili. Când vom afla, ne vom gândi la ceea ce este corect să facem”, a mai precizat Debbie Jevans.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Amintim că, Prințesa de Wales a avut prima sa apariție publică de la diagnosticarea cu cancer, pe 15 iunie, la evenimentul Trooping the Colour. Cu toate acestea, consilierii regali subliniază că prezența ei nu înseamnă reluarea îndatoririlor regale.

„Ea a făcut ceea ce este bine pentru ea și se recuperează în privat acasă. Se descurcă cât de bine poate”, a declarat o sursă apropiată de casa regală pentru PEOPLE.

Într-un mesaj din 14 iunie, Kate Middleton a împărtășit detalii despre starea sa de sănătate, menționând că „învață să aibă răbdare”. Publicul este rugat să aibă aceeași răbdare până când Prințesa de Wales va primi aprobarea medicilor ei. Însă procesul de vindecare este în plină desfășurare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)