Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP

Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
Foto: Instagram/Karmen.

La începutul lunii septembrie, Karmen Simionescu a anunțat că divorțează de tatăl fetiței sale, Bogdan Călpescu. Artista a ales să nu mai vorbească despre ruptura dintre cei doi, axându-se pe cariera sa. Recent, Karmen a fost invitată într-un podcast în care a povestit care au fost motivele care au dus la despărțirea dintre ea și fostul său soț.

Cei doi au fost împreună timp de 5 ani și sunt părinții unei fetițe, Sofia. Se pare că problemele din cuplul lor ar fi apărut cu mai bine de un an în urmă. Karmen și Bogdan Călpescu ar fi încercat, în repetate rânduri, să își salveze căsnicia, însă eforturile au fost în zadar. Cei doi au decis să rămână în relații decente și să se ocupe împreună de creșterea Sofiei, potrivit Cancan.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii”, a fost mesajul postat de Karmen Simionescu.

Primele declarații făcute de Karmen după anunțul divorțului

Recent, Karmen Simionescu a fost invitată în podcastul lui Bursucu’, acolo unde a acceptat să discute liber despre divorțul de Bogdan Călpescu.  Totodată, fiica lui Adrian Minune a mărturisit că merge la consiliere psihologică și că a apelat la ajutorul unui specialist încă de când a devenit mămică, atunci când s-a confruntat cu o depresie postnatală.

Karmen: Suntem două persoane care s-au iubit extraordinar de tare

Bursucu’: Ai fost vreodată la psiholog?

Karmen: Da, de multe ori. Chiar și acum.

Bursucu’: Tu ai avut un model – pe mama ta. Nu te-ai simțit niciodată pregătită să lupți la fel de mult?

Karmen: Pentru că o femeie când nu mai poate, nu mai poate.

Bursucu’: Ai fi condamnat-o dacă renunța?

Karmen: Nu, niciodată. Aș fi susținut-o.

Bursucu’: Cât ai suferit?

Karmen: Mult.

Bursucu’: Te-ai uitat în ochii copilului tău și i-ai spus că nu mai poți?

Karmen: Sofi este scopul meu suprem în viața asta

View this post on Instagram

A post shared by Bursucu’ (@mister_bursucu)

Cum răspunde Karmen zvonurilor despre o relație cu BDLP

Artista a fost dispusă să discute și despre speculațiile care au apărut despre relația pe care aceasta ar avea-o cu Bogdan de la Ploiești.  Zvonurile cum că între BDLP și Karmen ar exista o posibilă relație amoroasă au apărut după ce cântărețul a fost invitat la petrecerea aniversară a lui Adrian Minune. Karmen nu s-a ferit să-și spună partea sa de adevăr.

Bursucu’: Bogdan de la Ploiești. Speculația generală. Domnule, ea a divorțat, el s-a despărțit..

Karmen: Stai să mai vedem dacă mai suntem prieteni după podcastul ăsta.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:26 - Serviciul de Ambulanță Vaslui va plăti daune morale. A hărțuit psihologic un medic
23:11 - Ludovic Orban, după ce Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale: „Spre deosebire de alții, eu nu vreau să manipulez opinia publică. Nicușor Dan va decide cu cine votează și dacă va comunica public” (FOTO)
22:59 - Secretul siluetei Innei. Alimentul la care a renunșat artista
22:54 - Plafonarea prețurilor la energie ar putea continua și după martie 2025. Negocierile între Guvern și Comisia Europeană continuă
22:37 - Furie în SUA după ce Trump a râs pe seama a 109 militari americani răniți într-un atac iranian: „Ce, i-a durut capul?” (VIDEO)
22:32 - Țara care le oferă oamenilor 15.000 de euro dacă locuiesc se mută în ea. Care sunt condițiile
22:05 - Reacția unui influencer din Serbia, după ce a gustat faimoșii mici de la Obor: „Asta e cu adevărat o experiență românească…”
21:55 - Tinerii pleacă tot mai târziu din casa părinților. Care este motivul
21:46 - Simona Spătaru (USR), despre Nicolae Ciucă: E un candidat care nu pare a fi niciodată implicat. O să asigure același fel de mandat pe care l-a exercitat și Iohannis, destul de șters, lipsit de viziune, de ideile proprii (VIDEO)
21:32 - Cristina Trăilă: Cred că Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Peste 1,6 milioane de semnături strânse pentru susținerea candidaturii sale reprezintă un semnal clar în acest sens (VIDEO)