Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a ținut sarcina secretă până în ultimul moment

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a ținut sarcina secretă până în ultimul moment
FOTO: Hepta.ro

Povestea de dragoste dintre actrița Jessica Biel și cântărețul Justin Timberlake nu a fost întotdeauna încununată doar de momente fericite. Cei doi au trecut prin momente tensionate în urmă cu câteva luni, când artistul i-ar fi fost infidel soției. Totuși se pare că soarele a răsăsirt iar pe strada lor, iar în urmă cu puțin timp au devenit părinți pentru a doua oră. Celebra pereche a reușit să păstreze sarcina secretă până în ultimul moment.

Dacă în general sunt urmăriți de paparazzi la fiecare pas, se pare că actrița a reușit imposibilul: să păstreze totul un secret. În ultimele luni, vedeta nu s-ar mai fi afișat public, iar multă lume nici măcar nu ar fi știut că urmează să devină mamă.

În ciuda tuturor controverselor și mai ales a zvonurilor legate de separare și divorț, se pare că unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de peste ocean a adus o adevărată surpriză în fața fanilor. Să fi fost oare mâinile umflate un motiv pentru care Biel a renunțat în urmă cu câteva luni la verighetă?! Nimei nu știe încă, însă cert este că artistul țși starul de cinema se bucură de unul dintre cele mai frumoase momente din viața de cuplul.

Jessica Biel și Justin Timberlake au devenit părinți în mare secret

Pentru cuplu perioada de carantină și izolare din SUA a fost una cât se poate de favorabilă. Cei doi s-au retras alături de fiul lor în Montana, unde au continuat să fie activi pe rețele sociale, însă nu au spus nimic legat de marele lor secret, scrie Metro.com.

Vestea că Jessica Biel a născut la începutul acestei săptămâni a fost confirmat de una dintre prietenele apropiate ale actriței, iar cuplul a fost văzut ultima oară în public în luna martie.

Justin Timberlake și problemele infidelității

Celebrul artist a fost ținta unui scandal de proporții anul trecut, când a fost surprins alături de o altă femeie. Starul și-a cerut scuze la momentul respectiv pentru mica escapadă. Jessica i-a rămas alături după momentul neplăcut, iar ulterior în contractul prenupțial ar mai fi adăugat o clauză ce ar face referire la gestul necugetat ar cântărețului.

La acea vreme, Timberlake a fost surprins de paparazzi, în timpul unei petreci ținând în brațe și sărutând o altă femeie. Este vorba de actrița Alisha Wainwright, în vârstă de 31 de ani. La acea vreme, Timberlake și-a cerut iertare în mod public față de soția și familia sa, pentru situația în care i-a adus. Actorul din „Friends with benefits” a pus totul în seama consumului de alcool. „Ca să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut prea mult în seara aceea și îmi regret comportamentul. Ar fi trebui să știu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să il dau fiului meu. Îmi cer scuze față de soția mea minunată și față de familia mea pentru că i-am pus într-o situație foarte jenantă și o să mă concentrez pentru a fi cel mai bun soț și tată”, a spus actoul la momentul respectiv, potrivit sursei citate anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`