Justin Timberlake a fost eliberat de poliție după ce a fost prins băut la volan. În ce stare era cântărețul când a fost oprit de autorități

Justin Timberlake a fost eliberat de poliție după ce a fost prins băut la volan. În ce stare era cântărețul când a fost oprit de autorități
Sursă Foto: Captură YouTube

Justin Timberlake a fost eliberat de polițiști după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Artistul a fost acuzat de autoritățile din New York de conducere în stare de ebrietate, conform declarațiilor făcute de avocatul său.

Cântărețul a fost oprit de poliție marți dimineața

Artistul în vârstă de 43 de ani a fost oprit de polițiști în jurul orei 00:37, marți dimineața, 18 iunie. Acesta conducea un BWM în stare de ebrietate, în Sag Harbor, New York. Justin Timberlake nu a oprit la semnalul poliției și nu și-a menținut banda de deplasare, conform poliției din Sag Harbor.

Cântărețul le-a explicat polițiștilor care l-au oprit în trafic că a băut un martini și și-a urmat prietenii acasă, conform libertatea.ro.

Timberlake avea ochii „injectați de sânge și sticloși”

Conform dosarului instanței, artistul nu se afla într-o stare perfect conștientă, deoarece avea ochii „injectați de sânge și sticloși”. Mai mult, din respirația lui se emana un „miros puternic de băutură alcoolică”.

„A încetinit vorbirea, era instabil și a avut rezultate slabe la toate testele standardizate de sobrietate pe teren”, a explicat un ofițer al departamentului din Sag Harbor Village. Timberlake a refuzat de trei ori realizarea unui test chimic.

Artistul a fost eliberat fără cauțiune

Justin Timberlake a fost eliberat din arest fără cauțiune. Pe 26 iunie acesta va avea următoarea înfățișare la tribunal, conform biroului procurorului districtual din Suffolk.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`