Julian Sands, celebrul actor de la Hollywood, dat dispărut după o drumeție în munți. În zonă există un risc sever de avalanşă

Julian Sands, celebrul actor de la Hollywood, dat dispărut după o drumeție în munți. În zonă există un risc sever de avalanşă
Sursa Foto: Hepta.ro

Julian Sands, cunoscut pentru rolurile din serialul „24” sau filmul „A Room with a View”, a fost dat dispărut în California după ce a făcut vineri o drumeţie în munţii San Gabriel.

Anunțul a fost făcut de departamentul şerifului din comitatul San Bernardino, informează The Guardian.

Actorul britanic Julian Sands a fost dat dispărut în California

În vârstă de 65 de ani, actorul britanic care a jucat şi în „The Killing Fields”, „Warlock”, „Leaving Las Vegas”, „Arachnophobia” şi „Naked Lunch”, locuieşte la Hollywood.

Purtătorul de cuvânt al departamentului şerifului Nathan Campos a transmis că salvatorii au căutat un drumeţ pierdut în zona Baldy Bowl din Munţii Baldy, o zonă populară pentru drumeţii şi schiori, de când un excursionist a fost dat dispărut vineri seara la ora 19:00.

Se pare că oficialii l-au identificat pe drumeţul pierdut miercuri după-amiază.

Vremea severă de iarnă din California a îngreunat căutările în zona Muntelui Baldy. Echipajele de salvare de la sol au fost „retrase de pe munte sâmbătă seara pentru siguranţa lor”, căutarea continuând „cu dronă şi elicopter când vremea a permis”, a declarat Nathan Campos.

În zonă există un risc sever de avalanşă, iar autorităţile recomandă ca oamenii să stea departe de acest loc. „Este extrem de periculos şi drumeţii experimentaţi trec cu greu pe acolo”, a mai spus Campos.

Potrivit acestuia, pe măsură ce vremea se îmbunătăţeşte, echipajele de salvare plănuiesc să reia căutarea la sol.

Autorităţile caută şi un alt excursionist dispărut, Bob Gregory, din Hawthorne, California, care a fost dat dispărut luni în munţii San Gabriel, a informat ABC News.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`