Jojo, discuții în contradictoriu cu bunicii copiilor ei: „Au crescut cu alte principii de viață”

Jojo, discuții în contradictoriu cu bunicii copiilor ei: Au crescut cu alte principii de viață
Foto: Instagram

Jojo și Paul Ipate au o relație de nouă ani și au o fetiță împreună, pe Zora, în vârstă de aproape șase ani. Actrița Cătălina Grama mai are un fiu, Achim, în vârstă de 11 ani și jumătate, din căsătoria anterioară.

Recent, vedeta a dezvăluit ce fel de discuții are cu bunicii copiilor săi, atunci când vine vorba despre educația acestora.

Jojo, discuții în contradictoriu cu bunicii copiilor ei

Sunt momente în care Jojo și Paul Istrate nu au timpul necesar să fie alături de Achim și Zora, iar în aceste situații apelează la ajutorul bunicilor din ambele părți.

„Păi noi îi răsfățăm deja foarte tare. Există discuții pe latura educațională mai mult, nu pe partea de răsfăț, pentru că la răsfăț suntem pricepuți cu toții, însă bunicii au crescut cu alte principii de viață și eu sunt pe partea asta cu parentigul nou, unde totul este mai permisiv și sunt mult mai indulgentă și atunci nu îi las să strice ceea ce construiesc eu, pentru că lor li se pare că a fi educat înseamnă ceva și eu am alte principii.

Și atunci acolo ne mai contrazicem un pic, dar după atâția ani s-a înțeles care este ideea și ne pliem unii pe educația celorlalți, dar se respectă foarte mult ceea ce eu și Paul ne dorim în legătură cu educația lor”, a declarat Cătălina Grama Jojo, potrivit Libertatea.

Jojo își răsfață copii

„Și chiar dacă uneori oameni din alte generații consideră asta ca un răsfăț, adică ne consideră copiii răsfățați, pe mine nu mă deranjează, pentru că eu îmi doresc foarte mult ca ei să fie fericiți.

Pentru mine, asta este cel mai important. Și dacă i se pare cuiva că fetița mea e răsfățată sau băiatul meu e răsfățat, e mai puțin important, înseamnă că am făcut ceva bun pentru că ei vor deveni niște adulți lipsiți de traume și foarte bine construiți și cu o stimă de sine echilibrată”, a mai spus interpreta Magdei din serialul „Clanul”, care va reveni la Pro TV cu al doilea sezon.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`