Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck după doi ani de căsnicie: „Dragostea este frumoasă, dragostea este răbdătoare”

Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck după doi ani de căsnicie: „Dragostea este frumoasă, dragostea este răbdătoare”
sursă foto: captură YT

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Lopez a depus marți o cerere de divorț la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles, potrivit documentelor judiciare consultate de BBC.

Cuplul, supranumit Bennifer de tabloide, s-a căsătorit oficial în Las Vegas în iulie 2022 și a organizat o ceremonie de nuntă mai mare în Georgia în luna următoare.

Jennifer Lopez a depus cererea de divorț

Povestea lor de dragoste a început după ce s-au cunoscut în timp ce lucrau pe platoul de filmare al filmului de crimă „Gigli” din 2003. Ei plănuiseră inițial să se căsătorească în acel an, dar au renunțat la relația lor la începutul anului 2004. După aproape 20 de ani, cei doi și-au reluat relația.

„Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a spus Lopez în 2022, după ce a anunțat nunta din Las Vegas.

Jurnaliștii BBC au contactat reprezentanții vedetelor pentru comentarii.

Jennifer Lopez sau avocatul ei trebuie să îl înștiințeze pe Affleck cu o copie a petiției sale de a divorța.

Rapoartele mass-media indică faptul că Lopez, care și-a schimbat legal numele de familie în Affleck, nu a enumerat niciun detaliu al unui acord prenupțial în cererea sa de divorț.

Un document depus la Curtea Superioară din Los Angeles în acest caz spune că Lopez, 55 de ani, și Affleck, 52 de ani, trebuie să împărtășească informații financiare, inclusiv veniturile, cheltuielile, proprietățile și datoriile lor curente.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`