Jador, amendat în urma scandalului de la concertul din Deva / Ce sumă trebuie să plătească manelistul pentru gestul făcut

Jador, amendat în urma scandalului de la concertul din Deva / Ce sumă trebuie să plătească manelistul pentru gestul făcut
Sursa foto: Facebook / Jador

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi din țară. Acest lcuru se vede de fiecare dată la concertele sale, acolo unde își fac apariția sute de ascultători ai acestuia.

Artistul a făcut mare scandal la Deva, după concertul de 1 Mai la care a cântat. Manelistul s-a urcat pe capota unei mașini și a insultat un localnic. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe rețelele de socializare. De asemenea, artistul a primit numeroase critici de la fanii săi, aceștia fiind nemulțumiti de prestația manelistului, potrivit viva.ro. Acum, artistul este nevoit să scoată din buzunar o sumă nici pe departe mică, pentru gestul pe care l-a făcut la eveniment.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)

Jador, amendat în urma scandalului de la concertul din Deva

Cu toate că a fost cap de afiș pentru spectacolul pe care l-a susținut la data de 1 mai la Deva, organizat chiar de către primăria orașului, se pare că Jador a avut un comportament neadecvat pentru care a fost taxat dur nu doar de fani, ci și de autoritățile locale, scrie spynews.ro.

Mai exact, după ce a terminat de cântat manelistul i-ar fi îndemnat pe cei prezenți acolo să se apropie de scenă pentu a face poze, lucru pe care nu ar fi trebuit să îl facă din moment ce nu ar fi avut acordul organizatorului. Însă, cel de-al doilea gest pe carte l-a făcut a ridicat foarte multe semne de întrebare. Mai exact, artistul s-a urcat pe o mașină și, mai mult decât atât, el i-ar fi jignit și pe oamenii prezenți la eveniment.

Ce sumă trebuie să plătească manelistul pentru gestul făcut

După ce jandarmii l-au dat la o parte mai mult cu forța, cântărețul s-ar fi ales cu o amendă în valoare de 400 de lei, asta pentru că a avut cuvinte jignitoare la adresa jandarmilor și chiar a oamenilor de pază.

Întreg momentul neplăcut a fost postat de artist pe rețelele sociale pe care acesta le deține, iar alături de videoclip a scris și un mesaj. În urma incidentului Jador s-a arăta extrem de dezamăgit de cele întâmplate.

„Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!”, a scris Jador la videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`