Jador a dezvăluit motivul pentru care este un bărbat singur: „Nu-mi plac iubirile de genul asta”

Jador a dezvăluit motivul pentru care este un bărbat singur: „Nu-mi plac iubirile de genul asta
Foto: Instagram

Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră, fiind urmărit cu atenție de o mulțime de fani. De-a lungul timpului, cântărețul a trecut prin câteva dezamăgiri în dragoste, pe care le-a discutat public. Recent, a fost invitat într-un podcast moderat de Ilinca Vandici, unde a explicat motivul real pentru care este singur.

Jador a mărturisit de ce este un bărbat singur

Jador a mărturisit că singura sursă de fericire pentru el este muzica, motiv pentru care nu găsește timp pentru nimic altceva.

„Jador: Nu-mi găsesc o fată care să-mi fie familie. Problema nu-i la ele, cred că e la mine, nu ofer timp decât muzicii, e tot ce mă pasionează. Nu am timp pentru nimic altceva și nu vreau să am timp, pentru că este singurul lucru real care îmi aduce fericire.
Ilinca Vandici: Lângă o femeie n-ai simțit fericirea asta?

Artistul este o persoană tradiționalistă

Jador a fost sincer și a dezvăluit așteptările sale de la partenera sa într-o relație. Acesta a subliniat importanța limitelor, în special în ceea ce privește comportamentul public al partenerei. El a menționat că este tradiționalist și preferă evitarea situațiilor inconfortabile.

„Le impun niște chestii (n. red femeilor cu care ajunge să fie într-o relație). Le impun niște lucruri de dragul respectului meu de sine. Nu vreau să iasă dezbrăcată cu mine pe stradă, nu vreau să o văd într-un fel, am o cultură diferită. Sunt mai tradiționalist cred. Nu știu dacă e din egoism, se uită lumea și mi-e rușine”, a adăugat artistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`